Wacom logo

Wacom

Wacom förser designer, konstnärer och ideatörer inom film, 3D-animering, industridesign, digital konst och spelutveckling med avancerade digitala verktyg och tjänster som stödjer deras kreativa process. Produktsortimentet omfattar ritskärmar och ritplattor, penndatorer, digitalt kontorsmaterial, programvara och tjänster. Med noggranna och lättanvända digitala pennor kan du på en skärm göra det du är van vid att göra på ett papper.

Teckning

Teckning är ett av de mest grundläggande och bästa sätten att uttrycka sin kreativitet. Ritplattan är ett användbart verktyg om du vill skapa digitalt på ett naturligt och exakt sätt. Digitalt skapande innebär även att du kan dela dina nya alster direkt med dina vänner och följare på sociala medier utan att behöva skanna in dem. Wacom har allt som behövs för att hjälpa dig att lyckas, från ritplatta till pennskärm.

Design

Upptäck den mångfacetterade designvärlden. Oavsett om du vill arbeta med grafisk design, bemästra produktdesign eller skapa din egen klädkollektion genom att utveckla din kompetens inom modedesign kan en designplatta hjälpa dig att ta ditt arbete till nästa nivå. Wacoms breda utbud av designplattor och skärmar för grafisk design hjälper dig att förbättra ditt designkunnande och erbjuder precision och kontroll oavsett om du arbetar med snygg grafik, skapar en ny produkt eller finslipar dina klädskisser.

Fånga idéer

Oavsett om du är student och gör anteckningar under en föreläsning eller är kreatör som försöker fånga upp idéer under teammöten så är det klockrent att satsa på att sätt lära sig göra anteckningar för att öka kreativiteten och få bättre resultat. Forskning har visat att om du antecknar för hand på ett papper så får du mer utrymme att tänka och sammanfatta mycket bättre än om du knackar ner information direkt på en dator. Att använda Wacom-plattor, skärmar och pennverktyg, som efterliknar det vanliga sättet att använda penna och papper, gör att du kan föra in dina anteckningar digitalt.

Fotoredigering

Fotoredigering och bildbehandling är ett viktigt verktyg för alla kreatörer. Och den goda nyheten är att med rätt pennplatta, pennskärm och programvara kan du enkelt retuschera och redigera bilder, oavsett om du är nybörjare eller vill ta dina färdigheter till nästa nivå.

E-learning

Utan det traditionella klassrummet förlorar både lärare och elever sin direkta och fysiska interaktion. Lärarna behöver en ersättning för whiteboard – utrymmen där de kan skriva formler och ekvationer och visualisera sitt tänkande. Lärare och elever behöver samarbeta och kommentera varandras arbete så att de kan se och förstå begrepp i realtid. Wacoms pennplattor för undervisning och studier är de perfekta verktygen för att övervinna de nya utmaningarna med distansundervisning. Med dem blir det enklare för lärarna att undervisa och för eleverna att lära sig.

Distansarbete

Oavsett vilka utmaningar du står inför när du arbetar på distans finns Wacom här för att hjälpa dig att uträtta arbetet på bästa sätt – var som helst, när som helst. Oavsett om jobbet kräver många kommentarer, videokonferenspresentationer eller dokumentsamarbete kan Wacoms digitala tekniklösningar göra det enklare att interagera med och engagera dina kollegor.