Voxicon

Med ett brett sortiment av IT- och multimediaprodukter för hem och kontor vill Voxicon vara det självklara valet för dig som vill ha mycket kvalitet för pengarna. Gemensamt för alla våra områden är att vi vill ge dig samma känsla och kvalitet som du tidigare förknippat med dyrare produkter – och när det kommer till service och garantier vill vi vara bäst i klassen.

Voxicon logo

Du ska också kunna känna dig trygg i att vi tar ett socialt ansvar och att vi tänker på de långsiktiga effekterna av vårt handlande. Vi ställer till exempel höga krav på våra leverantörer och gör regelbundna besök i våra fabriker för att kontrollera så att de efterlevs. Vi vet att vi är en liten spelare i den stora världen, men vi vet också att vi gör den lite bättre – och det är vi stolta över.

Bästsäljare

Produktkategorier

Headset

Ta arbetsdagen ett snäpp uppåt med ett headset från Voxicon. Voxicon erbjuder prisvärda headsets skapade med både design och kvalitet i fokus. Välj mellan duo och mono-version beroende på hur mycket, eller lite, kontakt med omvärlden du vill ha under dina samtal. Voxicons headsets är dessutom optimerade för Skype, Teams och andra företagsrelaterade möten som kräver samtalsklass av högsta kvalitet.

Skärmar

Skärmen är bland det viktigaste verktyget för att du ska kunna arbeta effektivt, eller spela på allra högsta nivån. I Voxicons sortiment finns skärmar för alla behov och användningsområden, oavsett om du är ute efter en prisvärd skärm för hemmakontoret eller en högupplöst 4K-skärm för film, gaming eller 3D-rendering. Gemensamt för alla Voxicon-skärmar är att du kan räkna med kompromisslös kvalitet samtidigt som du får riktigt mycket för pengarna.

Interaktiva skärmar

Interaktiva skärmar ökar i popularitet och det är inte konstigt med tanke på hur mycket mer du får ut och kan göra med en interaktiv skärm, jämfört med en traditionell whiteboard. För anteckningar direkt under mötet, rita och skapa dokument, eller plocka in grafer i sittande stund. Voxicon erbjuder interaktiva skärmar av högsta kvalitet så att du kan ta dina möten till nästa nivå. Och bli ännu mer kreativ.

Publika skärmar

Publika skärmar är ett måste under konferenser, mässor eller andra större evenemang där en större publik ingår. I Voxicons sortiment hittar du ett brett utbud av publika skärmar i storlekar från 55” till otroliga 98”. Alla skärmar än anpassade för kommersiellt syfte och klarar upp till 15 timmars användning.

Möss & tangentbord

Unna dig själv en behagligare och mer kreativ arbetsdag med Voxicons möss och tangentbord. Voxicon erbjuder möss och tangentbord för olika behov och situationer, trådlösa modeller för den som vill vara fri, och standardmodeller med sladd för de som kräver absolut precision. I sortimentet finns även kringutrustning för gamern av absolut högsta kvalitet, alltid till rätt pris.

Webbkameror

En bra webbkamera kan avgöra mötets gång och underlättar kommunikationen avsevärt, oavsett om du har videosamtal med kompisarna på andra sidan jorden eller under affärskritiska möten. Det är därför av yttersta vikt att din webbkamera håller högsta kvalitet så att du kan få ut maximalt av dina videomöten. Voxicon erbjuder en rad högkvalitativa och prisvärda webbkameror med olika upplösning beroende på dina behov. Välj mellan HD, Full HD eller 2K och ta dina videomöten till nästa nivå.

TV

Oavsett om du ska använda din TV för storslagna filmäventyr i hemmasoffan eller för proffsiga presentationer i konferenslokalen, så finns det en TV för just dina behov i Voxicons sortiment. Voxicon erbjuder en mängd olika smart-tv-apparater i olika storlekar och upplösning. Välj mellan Full HD och 4K-upplösning i modeller från 32” upp till 98” Alltid med bra kvalité, alltid till ett sjysst pris.

Högtalare

Livet blir roligare med bättre ljud. Med Voxicons Bluetooth-högtalare lyssnar du obehindrat på din favoritmusik — var du än befinner dig. Imponera på dina kollegor genom att ta med högtalaren till kontoret, eller överraska vännerna nästa gång ni ska ut till stranden. För varje tillfälle erbjuder Voxicon högtalare av högsta kvalitet i en mängd olika färger och modeller, för inomhus som utomhusbruk, eller varför inte inför nästa dykäventyr med en av våra vattentäta modeller.

Hörlurar

Ett par bra hörlurar sätter guldkant på tillvaron, oavsett var du befinner dig. Voxicon erbjuder hörlurar för flera användningsområden och för olika behov. Välj en sort som passar dig och utforska Voxicons breda utbud av hörlurar i en rad olika utföranden. Du kan välja mellan in-ear, over-ear eller on-ear beroende på vad du gillar. Stäng ute ljudet och fokusera på ditt med ett par brusreducerande hörlurar eller upplev total frihet med ett par trådlösa bluetooth-hörlurar för långpromenaden eller flygresan. Vad du än letar efter kan du alltid räkna med kvalitet av högsta klass till ett bra pris när du väljer Voxicon.

Voxicon en del av Dustins egna varumärken

Vi på Dustin har ett av marknadens bredaste utbud av IT-produkter och tjänster. Dustin har sedan 2016 en rad egna varumärken; Voxicon, Cirafon, Prokord, Gilford, Tranzip och Acutek, som alla motsvarar vårt löfte om att erbjuda bra kvalitet till bra pris.