Kapa kostnader.
Inte ström.

Robust strömskydd med Vertiv UPS.

Åtgärder när strömmen går

I denna tid av digital omvandling är det viktigare än någonsin att säkerställa att affärssystem fungerar även vid strömavbrott. Det är vad avbrottsfri strömförsörjning (UPS) handlar om: att leverera reservkraft till kritiska system – tillräckligt för att säkert stänga av arbetsstationer och servrar eller låta reservgeneratorer slå till. Vertiv erbjuder ett brett sortiment av UPS-enheter i en mängd olika storlekar och formfaktorer.

GXT5 UPS

GXT5 UPS-familjen är designad för hög tillgänglighet och kapacitet och ger mer tillgänglig kraft i en kompakt lösning, vilket ger mer användbar kraft för ansluten utrustning. Dessutom är de enkla att driftsätta tack vare den konvertibla rack-/torndesignen, och tack vare det användarvänliga gränssnittet för lokal konfiguration och hantering är installationen normalt en enkel process.

Edge UPS

Server-, nätverks- och lagringssystem i edge-datacenter är viktiga med tanke på deras roll som stöd för molntjänster och viktiga affärsapplikationer. Edge UPS-familjen är avsedd för distribuerade IT- och edge-applikationer som kräver tillförlitligt och effektivt strömskydd. Dessutom är de enkla att installera och konfigurera, både på plats och distans via webbläsare, tack vare den kostnadsfria programvaran Vertiv™ Power Insight för fjärrhantering.