Sonic wall logo

Vilken brandvägg passar dig?

Storleken på en brandvägg ska inte avgöra graden av säkerhet. SonicWALLs TZ-serie är brandväggar som skyddar SMB och kontorsfilialer och har samma säkerhet som stora företag och koncerner. Dessutom med säker WiFi och möjlighet till fjärranslutning och mobila användare. Dustin har tagit fram två scenarier för att du ska kunna välja vad som passar din organisation bäst.

Scenario 1

Lämpad för arbete hemifrån eller det lilla företaget med få användare. Behovet är en solid brandvägg som uppfyller förväntningar i avseende av fundamentalt brandväggsskydd, fjärranslutning med IPSec eller SSL VPN, möjlighet till failover på 3G och allt i en okomplicerad produkt.

Sonic wall scenario 1
Sonic wall scenario 2
Sonic wall scenario 3

Scenario 2

Lämpad för fjärrkontoret eller företag med begränsat antal användare. Behovet är en fulländad brandvägg med alla skydd som uppfyller förväntningar i avseende av omfattande brandväggsskydd inklusive antivirus och IPS samt erbjuder fjärranslutning med IPSec eller SSL VPN, möjlighet till failover på 3G och allt i en och samma produkt.

Sonic wall scenario 1
Sonic wall scenario 2
Sonic wall scenario 3
Sonic wall scenario 4

Inkluderar hårdvara och comprehensive gateway security suite* i 3 år.

* I Comphrensive gateway security (CGSS) ingår: Gateway Antivirus, Anti-Spyware, Intrusion Prevention, Application intelligence, Content Filtering. I denna bundling ingår även SSL-inspektion vilket innebär att HTTPs inspekteras, denna funktion kommer att påverka prestandan ytterligare. Kontakta Dustin för mer information.