Hear the Difference

Det är den där speciella stunden. När du hör lite ljud från din favoritsång som du aldrig hört den tidigare. Vi strävar efter det ögonblicket. För Sennheiser har satt som mål att leverera detta ögonblick av nyupptäckt i sjuttiofem år. Läs mer »

PXC 550-II Wireless
Förstklassigt ljud

En skräddarsydd uppsättning med tre mikrofoner gör att du håller kontakten när du har samtal. Adaptaive Noise Cancelling upptäcker och tar bort störande bakgrundsljud och ger ett oöverträffat klart talljud, så att dina samtal och röstkommandon alltid går fram.

MOMENTUM

Sennheiser Momentum

Skapad för lyssnare som uppskattar hantverkskunnande och kärlek till detaljer demonstrerar MOMENTUM-serien vår besatthet av varje aspekt av det perfekta ljudet. Du kommer att känna det i detaljnoggrannheten, i det kristallklara ljudet och i de funktioner som gör varje lyssningsupplevelse rikare och mer personlig. Du kommer att uppleva det i det förstklassiga materialvalet, i designen och i finishen. Så snart du ser dem. När du tar i dem. Och varje gång du lyssnar.

TRÅDLÖSA HÖRLURAR

Hörlurar som hänför istället för att trassla in

Du kommer bli överraskad hur bra det känns när du kan röra dig fritt medan du lyssnar på ditt favoritalbum eller TV-show. Njut av det legendariska Sennheiser ljudet och av kvaliteten, helt utan sladdar och kablar!

ALLA SENNHEISER HÖRLURAR

Hörlurar som du vill ha

Det spelar ingen roll vad du förväntar dig av dina hörlurar eller ditt headset Det finns en Sennheiser som passar dig, som ger deg en konstruktion med hög kvalitet och det legendariska ljudet från Sennheiser.

Sennheiser

Hear the Difference

Det är den där speciella stunden. När du hör lite ljud från din favoritsång som du aldrig hört den tidigare. Vi strävar efter det ögonblicket. För Sennheiser har satt som mål att leverera detta ögonblick av nyupptäckt i sjuttiofem år, samtidigt som vi är en global ledare inom ljudinnovation i studion, på scenen och i labbet.

Det här familjeägda företaget har framförallt alltid strävat efter högsta kvalitet. En stil som uppskattats av ljudkonnässörer, ljudproffs och personer som hör skillnad.