Reolink logo

Reolink

Reolink startade 2009 och har sedan dess skapat säkerhetsprodukter för konsumenter och företag. Idag har Reolink gjort hundratusentals hem och kontor över hela världen säkrare och bekvämare med lösningar som sträcker sig från trådlösa övervakningskameror till system för säkerhetsövervakning.

Kategorier

PoE-kameror

PoE-kameror (Power over Ethernet) är enkla att installera och kan användas för övervakning både inomhus och utomhus utan behov av strömkabel eller strömadapter.

4G-kameror

4G-kameror är trådlösa, (litium)batteridrivna, ansluts direkt till internet och är optimala för övervakning av platser utan bekväm tillgång till ström eller anslutning till ett trådlöst Wi-Fi nätverk.

Wi-Fi-kameror

Wi-Fi-kameror kräver mindre borrning eller kabeldragning jämfört med traditionella övervakningskameror och installeras på en minut.

Till produkterna

Nätverksvideoinspelare (NVR)

Med en nätverksvideoinspelare (NVR) kan man kontinuerligt övervaka och spela in lokaler och er fastighet.

Dubbellins-kameror

Två ögon ser mera än ett! Reolink erbjuder kameror, i vilka det ingår egentligen två kameror inom ett fodral. Båda linserna jobbar med eget ändamål och skapar enastående säkerhetslösningar.

Till produkterna

Information

Säkerhet är en del av Reolinks kultur. Skyddet av dina personuppgifter är en prioritet när du använder Reolink-produkter, till exempel när du spelar in händelser med Reolink-kameror, delar dem via Reolink-appen eller Reolink-klienten och lagrar videoklipp i Reolink Cloud.