Prokord

Prokord ser till att du kan arbeta effektivare genom ett brett utbud av installationsprodukter. I sortimentet hittar du förutom kablar, även adaptrar, skrivbord, dockningsstationer och väggfästen av olika slag. Prokords produkter är utvecklade med dig i fokus och med plånboken i åtanke.

Voxicon logo

Du ska också kunna känna dig trygg i att vi tar ett socialt ansvar och att vi tänker på de långsiktiga effekterna av vårt handlande. Vi ställer till exempel höga krav på våra leverantörer och gör regelbundna besök i våra fabriker för att kontrollera så att de efterlevs. Vi vet att vi är en liten spelare i den stora världen, men vi vet också att vi gör den lite bättre – och det är vi stolta över.

Bästsäljare

Produktkategorier

Portreplikatorer

Har du svårt att få anslutningarna i din dator att räcka till? Satsa då på en dockningsstation. Dockningsstationer från Prokord är kompakta och tar upp minimalt med yta på skrivbordet — samtidigt som du får alla portar du kan tänkas behöva för att arbeta effektivt.

Kablar och adaptrar

Prokord erbjuder ett stort urval av kablar och adaptrar för olika användningsområden och bra kvalité.

Kontorsmöbler och tillbehör

Prokord erbjuder kontorsmöbler som ger dig de optimala förhållandena för att kunna vara ergonomisk på Arbetstid.

Smarta Hem – produkter

I Prokords smarta hem-utbud hittar du produkter inom övervakning, belysning och fjärrstyrning som låter dig koppla allt till en enda app i din telefon. Tänd och släck lämpor när du är på språng, stäng av kaffebryggaren, eller se vem som ringer på dörren genom dörrklockan. Med smarta hem-produkter från Prokord får du en känsla av trygghet medan du ökar din energieffektivitet.

Prokord en del av Dustins egna varumärken

Vi på Dustin har ett av marknadens bredaste utbud av IT-produkter och tjänster. Dustin har sedan 2016 en rad egna varumärken; Voxicon, Cirafon, Prokord, Gilford, Tranzip och Acutek, som alla motsvarar vårt löfte om att erbjuda bra kvalitet till bra pris.