Poly

Poly skapar förstklassiga ljud- och videoprodukter så att du kan hålla ett lyckat möte - var som helst, när som helst, varje gång. Deras headsets, video- och ljudkonferensprodukter, bordstelefoner, analysprogram och tjänster är vackert designade och konstruerade för att ansluta människor med oöverträffad klarhet. De är förstklassiga, enkla att använda och fungerar sömlöst med alla de bästa video- och ljudkonferenstjänsterna. Med Poly gör du mer än att bara visa upp dig - du sticker ut.

Bästsäljare

Produktkategorier

Poly Video för Konferensrum

Poly Studio X videobar ger dig enkelhet i ett litet format. Använd utrustningen på både mindre personalträffar och stora konferenser – oavsett vilken videoprogramvara du använder. Få högkvalitativt ljud i hela mötesrummet, avancerade kamerafunktioner och trådlös innehållsdelning på några sekunder, allt samlat i en snygg design.

Poly Video för hemmakontoret

Poly Studio P-seriens personliga videoenheter säkerställer att du alltid ser så bra ut och hörs så bra som möjligt. Högpresterande kameror kompenserar för ojämn belysning, samtidigt som Polys premiumljud finjusteras så att du kan fokusera och eliminera störningar. IT får robust molnhantering och felsökning av alla enheter oavsett var de befinner sig.

Poly Högtalartelefoner - Sync 20

Det är bara att inse: ljudet på din bärbara dator och smartphone är inte särskilt bra. Poly Sync 20 USB/Bluetooth® smart högtalartelefon – för högklassiga konferenssamtal och musikupplevelser. Ta med den överallt – batteriet räcker i timmar. Du både hör och hörs utan avbrott.

Poly Wireless Headsets - Voyager

Trådlöst Bluetooth-headset med premiumkänsla. Letar du efter professionell kommunikation när du är på språng? Då är det här något för dig. Voyager finns i olika former och stilar så att du kan hitta det du behöver utan att kompromissa med ljudet.

Poly Wired Headsets - Blackwire

Ett trådbundet headset som fungerar lika bra på kontoret som på resa. Blackwire finns i både mono och stereo och kan anslutas till din enhet med USB/USB-C eller 3,5 mm kontakt. Funktioner som aktiv brusreducering, ekosläckning och samtalskontroll ger dig ett smidigt samtalsverktyg.

Poly Konferenstelefoner - Trio

Trio är utformad för att fungera som konferenstelefon och/eller videolösning. Trio är som en smartphone för dina mötesrum. Trio kombinerar legendarisk röstkvalitet med kraftfull video och enkel innehållsdelning och förvandlar konferensrum av alla storlekar till problemfria utrymmen för samarbete.

Poly Kits

Kristallklart ljud och video i ett paket som är enkelt att konfigurera och använda. Poly Studio P5 kit kommer att ta dina videosamtal till en ny nivå. Det börjar med en Poly Studio P5-webbkamera med precisionjusterad kameraoptik som får dig att se så bra ut att du kommer att äga samtalet. Para ihop den med ett proffsheadset eller en smart högtalartelefon för otroligt bra ljud.

Poly Lens admin verktyg

Poly Lens gör samarbetet bättre för dina anställda, oavsett var de arbetar eller vilken kompatibel enhet de använder. Du får bättre insyn i hur enheten fungerar och hur den används. Och ja, färre samtal till helpdesk. Och det är enkelt! Du kan snabbt komma igång med fjärrstyrning, övervakning och felsökning från en enda skärm.