Philips

Philips tillverkar högpresterande bildskärmar som kombinerar utmärkt bildkvalitet med snygg design som även har hållbarhet i fokus. Emballagen till Philips skärmar består av 100 procent återvinningsbart material och vissa skärmmodeller är gjorda av hela 85 procent återvunnen plast.

Philips logo

Bästsäljare

Ultrawide

Philips ultrabreda skärmar ökar din produktivitet och effektiviserar ditt arbete med en generös arbetsyta som ger dig två skärmar i en! Upplev en kristallklar skärpa och sortera dina arbetsflöden med flera fönster öppna samtidigt. Oavsett din arbetsuppgift ger en ultrabred skärm dig utrymmet du behöver.

USB-C anslutning

Med USB-C-dockning behöver du endast en kabel till din bärbara dator för att ansluta alla dina tillbehör. Genom att ansluta all kringutrustning som tangentbord, mus och RJ-45 Ethernet-kabel till skärmens dockningsstation kan du enkelt få tillgång till allt du behöver med bara en sladd. USB-C ger dig supersnabb dataöverföring och högupplöst videoströmning samtidigt som du laddar din bärbara dator och håller skrivbordet snyggt i ordning.

Högupplösta skärmar

Philips HiRes-skärmar har paneler med extra hög prestanda som ger högupplösta bilder med levande grafik och skarp precision. Njut av detaljerade bilder i 4K UHD med Philips UltraClear och få en häftig visuell upplevelse med fylliga färger och oöverträffad kontrast med High Dynamic Range, oavsett om du arbetar med tunga, krävande grafikprogram eller stora kalkylblad.

Artiklar och hållbarhet

Philips miljöskärmar är särskilt utformade för hållbar produktivitet och energieffektiv design. Emballagen till Philips skärmar består av 100 procent återvinningsbart material och vissa skärmmodeller är gjorda av hela 85 procent återvunnen plast. Funktionerna PowerSensor och LightSensor minskar energiförbrukningen och förlänger skärmens livslängd genom att anpassa skärmens belysning samtidigt som du får en kristallklar bild.