Lenovo

Lenovos historia har alltid handlat om att forma datorintelligens för att skapa en bättre värld. Med visionen ”Smarter Technology for All” omdefinierar och tänjer Lenovo på gränserna för vad tekniken kan uträtta. Lenovo erbjuder produkter, lösningar, programvara och tjänster och tack vare vårt väletablerade partnerskap kan Dustin erbjuda dig expertis inom alla olika områden i Lenovos portfölj.

Lenovo logo

Intel® Core™ i7 processor

Bästsäljare

Produktkategorier

Bärbara datorer

Lenovos ThinkPad-datorer är konstruerade för hållbarhet och alla enheter genomgår hundratals kvalitetstester för att säkerställa hållbarhet. ThinkPad levererar tillförlitlighet du kan lita på. De har intelligenta kylmotorer, lång batterilivslängd och snabbladdning och levererar tungviktsprestanda i ett lätt chassi – allt för att passa ditt sätt att arbeta.

Stationära datorer

Lenovo har ett brett sortiment av kraftfulla stationära datorer med hög prestanda för yrkesproffs, oavsett om du behöver rejäla hästkrafter, smidiga och eleganta allt-i-ett-datorer eller stationära datorer i budgetklass för kontoret eller hemmet. Lenovos stationära företagsdatorer är konstruerade för att maximera produktiviteten och är certifierade av oberoende programvaruleverantörer för sin överlägsna kvalitet och tillförlitlighet.

Arbetsstationer

Lenovos arbetsstationer är kända för sin hållbarhet och är konstruerade för tillförlitlig och flexibel prestanda med MIL-SPEC-kvalitetstestning. Lenovos arbetsstationer har den kraftfulla grafik, de kraftfulla processorer och de skarpa skärmar som krävs för professionella tillämpningar. Varje Lenovo Workstation är konstruerad för att maximera produktiviteten, så att du får mer uträttat på kortare tid.

Bildskärmar

Lenovos ThinkVision-skärmar är utrustade med funktioner som ökar produktiviteten för den moderna arbetsstyrkan. Med otrolig upplösning, tillförlitlig färgkvalitet och justerbar ljusstyrka är ThinkVision-skärmarna designade med komfort, bekvämlighet och säkerhet i åtanke.

Tjänster

Lenovo erbjuder en rad tjänster med sina enheter. Premier Support är Lenovos avancerade tekniska support för företag och erbjuder kunderna en kontaktlinje direkt till en tekniker som tillhandahåller manusfri, avancerad maskinvaru- och programvarusupport. Lenovo erbjuder även sina kunder klimatkompensation för ett urval av deras produkter med tjänsten CO2 Offset Service. Tjänsten kompenserar för de CO2-utsläpp som är kopplade till din enhet som hjälp för deras hållbarhetsresa.

SmartOffice

Lenovo SmartOffice erbjuder personanpassade och professionella tjänster som hjälper dig att få ut det mesta av innovativa tekniklösningar som mötesrumsenheten Lenovo ThinkSmart Hub. Lenovos ThinkSmart-lösningar gör samarbetet mer produktivt och tilltalande med smarta enheter som möjliggör högre effektivitet och erbjuder alternativ som uppfyller dina behov. Förhöj mötesrumsupplevelsen med ThinkSmart Cam och ThinkSmart Bar, som levererar förstklassigt ljud och video med brett synfält.

Infrastructure Solutions Group (ISG)

Lenovo Infrastructure Solutions Group (ISG) levererar smarta infrastrukturlösningar till organisationer av alla storlekar. Våra tekniklösningar tillsammans med våra insikter utgör kärnan i våra produkter för smartare detaljhandel, smartare tillverkning, smartare städer, smartare sjukvård, smartare finanstjänster och mycket mer. Genom edge- och cloud computing, analys och artificiell intelligens och Infrastructure-As-a-Service via TruScale levererar vi smartare teknik för alla.

Mobil (Motorola)

Motorola är välkänt i branschen för sina högkvalitativa Android-telefoner med imponerande prestanda och funktioner. Motorola erbjuder högkvalitativa smartphones med fantastisk batteritid, elegant design och innovativ teknik till ett rimligare pris.

Hållbarhet

Lenovo arbetar kontinuerligt med att implementera och optimera hållbara processer och miljöinitiativ i alla sina aktiviteter. Genom att använda mer hållbara material i tillverkning och för förpackningar, och genom initiativ inom cirkulär ekonomi, är de fast beslutna att maximera värdet under produkternas hela livscykler. Lenovos lösningar är utformade med hållbarheten i åtanke och hjälper kunderna att uppnå sina klimat- och hållbarhetsmål.

Säkerhet

ThinkShield är Lenovos portfölj av säker maskinvara, programvara och tjänster som erbjuder marknadens mest omfattande och heltäckande säkerhet och skydd som kan skräddarsys. ThinkShield är skalbart för att uppfylla dina unika krav och omfattar enheter, data, identitet och onlinelösningar som säkerställer att du ligger steget före brottslingarna.

Distansarbete

Det gamla sättet att jobba fungerar helt enkelt inte längre. Detta skapar nya utmaningar som kräver innovativa metoder att koppla upp sig. Med rätt tekniklösning och utrustning kan medarbetarna lika effektivt på distans som på kontoret. Lenovo har flera decenniers erfarenhet av att stödja företag av alla slag med den senaste tekniken. Kombinera Lenovos ThinkPad och mobila arbetsstationer med Lenovo Go-tillbehör för att optimera din distansarbetsupplevelse med förstklassig produktivitet.