Lenovo

Lenovos historia har alltid handlat om att forma datorintelligens för att skapa en bättre värld. Med visionen ”Smarter Technology for All” omdefinierar och tänjer Lenovo på gränserna för vad tekniken kan uträtta. Lenovo erbjuder produkter, lösningar, programvara och tjänster och tack vare vårt väletablerade partnerskap kan Dustin erbjuda dig expertis inom alla olika områden i Lenovos portfölj.

Lenovo logo

Intel® Core™ i7 processor

Populärt inom varumärket

Bästsäljande produkter

ThinkPad

ThinkPad har varit på toppen av Mount Everest, i havens djup och i regnskogen. NASA använde ThinkPad på de internationella rymdstationerna och på Mir. De ingår även i den permanenta utställningen på Museum of Modern Art i New York. Så det är inte konstigt att Lenovo har sålt mer än 100 miljoner av dessa pålitliga enheter. Läs mer om Thinkpad

X1 Familjen

Våra minsta professionella enheter, X-serien med 2-i-1-bärbara datorer och avtagbara enheter med ThinkPad-hållbarhet och kraftfull prestanda - alla i storlekar som lätt glider ner i väskan eller passar perfekt på flygresan. Oavsett om du rör dig runt i staden eller runt om i världen, har du alltid plats för en av dessa enheter. Läs mer om X1 family

ThinkVision

ThinkVision är Lenovos sortiment av bildskärmar, som erbjuds som bärbara modeller såväl som alla storlekar och skärmtyper. Lenovo ThinkVision-skärmar erbjuder otrolig upplösning, stora skärmstorlekar och flera portar så att du kan arbeta mer effektivt. Lenovos företagsskärmar har också praktiska funktioner som pekskärmar, ergonomiska stativ och kvalitetskameror. Låt inte din bildskärm stå i vägen för bra arbete.
ThinkVision-bildskärmar – professionella arbetsskärmar för kontorsinstallationer, som ökar produktiviteten oavsett var "kontoret" kan vara. Läs mer om ThinkVision

Infrastructure Solutions Group (ISG)

Våra tekniklösningar tillsammans med vår kunskap och erfarenhet utgör kärnan i våra produkter för smartare detaljhandel, smartare tillverkning, smartare städer, smartare sjukvård, smartare finanstjänster och mycket mer. Vi har hjälpt ett stort antal organisationer att tänka om när det gäller hur de använder teknik för att effektivisera sin verksamhet med hjälp av smartare lösningar (hårdvara, programvara och tjänster).

SmartOffice

Ta tillbaka mötena. Med en kombination av innovativ teknik och personliga tjänster kan våra ThinkSmart-lösningar omdefiniera din mötesplats.

ThinkPad Z

Möt en riktig game-changer
Z13 är en 13,3-tums ultramobil affärsdator, medan Z16 är en 16-tums kraftmaskin. Båda datorerna är utrustade med Windows 11 och AMD Ryzen™ PRO-teknik. Z-serien är ThinkPad rakt igenom, vilket innebär kvalitet, innovation och smart design. Men, det är mycket mer än så.

Thinkbook

Byggd för affärer, designad för dig. Med dessa bärbara datorer är det lätt att göra affärer med klass. Från tillval som håller dig igång utan avbrott till säkerhet som verkar i bakgrunden.

Lenovo workstation

ThinkPad P15v i är byggd för kreatörer som kräver mer värde. Den täcker in allt och överbryggar klyftan i pris och prestanda mellan instegsmodeller och avancerade arbetsstationer.

Motorola

Från ingångsnivån till flaggskeppen – vi har ett brett utbud av funktionsrika smartphones som passar en mängd olika användartyper och affärsapplikationer.