Kyocera

Det japanska företaget Kyocera har en bakgrund i keramik och det är ännu en stor del av företaget. Idag tillverkar dock Kyocera även massor av olika elektronikprodukter och hos oss är det företagets högpresterande skrivare som står i fokus. Läs mer »

Laserskrivare

Här hos Dustin fokuserar vi dock på Kyoceras högpresterande skrivare av olika typer som. Bland dessa så har vi avancerade multifunktionsskrivare i Ecosys M-serien. Dessa passar små och medelstora företag där det är viktigt att skrivaren är mångsidig men även har hög utskriftskvalitet och hastighet. För mindre företag eller arbetsgrupper så är Kyocera Ecosys P eller FS-serien perfekta då de levererar riktigt bra hastighet och flera smarta funktioner.

MFP - Multifunktionsprinters

Multifunktionella printers (MFP) har förutom print även copy och scan. Kyoceras MFP är extremt hållbara med få driftstopp och med en låg driftkostnad. Inköpspriset är högt och livstidskostnaden är låg. Enkelt uttryckt får man en mycket bra MFP som alltid funkar, som är billig att använda och som är bra för miljön. Vill du ha en bra MFP – gör som många andra – välj Kyocera

Hållbara skrivare

Med hjälp av kompetensen inom keramer har Kyocera tagit fram keramiska trummor till sina skrivare. Trumman är den del av printern som applicerar färgen på pappret. Keramerna gör trumman extremt slitstark vilket gör att den inte behövs bytas ut ofta. Det har stora miljömässiga och ekonomiska fördelar. Som användare får man sällan driftstopp i sin verksamhet. Lite arbetstid behöver läggas på att byta ut delarna. Miljöpåverkan är liten då det är få delar som byts ut sällan.

Paket

Kyocera ser till att du får en komplett lösning och lite till. Inget strul och inga höga kostnader. Vi utgår från vilka behov du har och skräddarsyr en lösning. Det är hållbart både för miljön och ekonomin. Allt är inkluderat och du får en fast månadskostnad.  När hård- och mjukvara fungerar tillsammans är det så enkelt som att trycka på en knapp.  Paketen köper du från relationssäljarna på Dustin eller via IT Hantverkarna.

Kyocera

Kyocera grundades i Japan på 50-talet som en tillverkare av keramiska produkter av olika slag. Företagets första produkt var en liten keramisk isolator som användes i produktionen av bildrör till tv-apparater. Kyocera fortsatte sedan att investera i keramiska produkter och allt eftersom att datorbranschen började blomma upp vidareutvecklade Kyocera sitt affärsområde till att även innefatta keramiska halvledare. Idag så tillverkar Kyocera allt från produkter för sjukvården och industrier till keramiska knivar för hemmet.

2000-talet

Under 2000-talet så har Kyocera utvecklats från att tillverka halvledare och andra komponenter till att producera helt egna it-produkter. Grunden lades med Kyoceras stora kunskap kring komponenter och för att ta det till nästa steg så köpte Kyocera upp företag som exempelvis Sanyos samt Qualcomms mobiltelefonsdivisioner. Detta ledde till Kyoceras första egna smartphone år 2010 och sedan dess har de fortsatt att utveckla flera smarta kommunikationsprodukter.