Konftel

Med Konftel’s videomöteslösningar får du ljud- och videokvalitet i världsklass så du kan samarbeta effektivt och miljövänligt i alltifrån hemmakontor till riktigt stora mötesrum. Konftels produkter har blivit flerfaldigt belönade för användarvänlighet, kvalitet och design.

konftellogo

Bästsäljare

Produkter

Ta med eller installera: välj det som passar bäst

Dagens hybridvideomöten är ofta konfigurerade på två sätt. Antingen ansluter användaren sin laptop till rummets utrustning eller så finns ett fast installerat PC-system. Med våra två olika serier av videokit med konferenskameror, högtalartelefoner och anslutningslösningar är det enkelt att hitta den perfekta kombinationen. Här förklarar vi skillnaderna mellan dessa två olika koncept.

Separera ljudet från möbleringen. Upplev verklig rumsflexibilitet

Takmonteringskitet för högtalartelefonen Konftel 800 tillgodoser en växande efterfrågan på smartare och mer flexibla rumskonfigurationer. Du kan möblera om rummet varje dag utan något tekniskt krångel. Perfekt för större lokaler och multipurpose-rum, där möjligheten att koppla Konftel 800 i en daisy chain garanterar att ljudet når varje vrå i rummet.

Kompletta kit för alla dina Microsoft Teamsmöten

Konftel ljud och kamera levereras tillsammans med en Lenovo Thinksmart Core & Controller samt Microsoft Teams förinstallerat.

Hitta din lösning med hjälp av guiden

Det kan vara en rejäl utmaning att hitta en videolösning som matchar just de specifika behov man har. Men nu finns en interaktiv guide som gör det superenkelt för dig att navigera bland olika typer av mötesrum för att se vilken typ av videolösning du ska välja.

Klimatneutrala videolösningar

Konftel är certifierat enligt standarden för Climate Neutral. Det innebär att vi kompenserar för alla våra utsläpp av växthusgaser och vidtar åtgärder för att ytterligare minska utsläppen. När du väljer en Konftel-produkt kan du ha ditt goda klimatsamvete i behåll samtidigt som du stöder din organisations växande behov av videosamarbete.