Jabra logo

Jabra

På Jabra har vi alltid vetat att arbetet inte är något du går till – det är något du gör. Och du borde kunna göra det varsomhelst, närhelst det passar dig. Professionellt. Hemma. På kontoret. På språng.

Bästsäljare

Produktkategorier

Headset

Jabras headset är konstruerade för att vara de bästa professionella enheterna när du vill förbättra produktivitet, koncentration och samarbete, oavsett om du arbetar på kontoret, hemifrån eller i en hybrid av båda. Evolve och nya Evolve2 har aktiv bullerdämpning, strategiskt placerade mikrofoner och battertid som räcker hela dagen. Skillnaden mellan de två är att Evolve2 har allt vi älskar med Evolve – fast bättre.

Videokonferenser

Jabras utbud av PanaCast-lösningar för videosamarbete gör att du kan träffa kunder och kollegor virtuellt i 4K Ultra-HD-video, med tillgängliga lösningar för alla krav. Att sitta nära andra i ett mötesrum tillhör det förflutna, inte bara på grund av Covid, och med PanaCast kan du hålla ett tryggt avstånd samtidigt som du har full överblick med vår 180° bildvinkel.

Engage

Byggd för att passa säljare, callcenters och arbeten i krävande miljöer där kunden är högsta prioritet. Med Engage får du branschledande trådlös prestanda, avancerad bullerdämpande mikrofon och en taltid som räcker hela dagen. Du kan dessutom välja mellan olika bärstilar så att du kan hitta en modell som passar perfekt för dig.

Biz

Trådbundet lättviktsheadset utformade för att hålla i ett hektiskt callcenter. Den höga kvalitén innebär färre headsetbyten och en lägre total ägandekostnad. Den förstärkta kabeln är skyddad mot kontorsstolarnas hjul, vassa föremål och daglig användning.

Pro

Trådlös headsetserie som är optimerad för användning med alla ledande bords- eller datortelefoner. Du får upp till 120 meters räckvidd, 12 timmars batteritid och en bullerdämpande mikrofon som dessutom undviker luftstötar.

Konferensenheter

Jabras konferensenheter för företag är konstruerade för att förenkla konferenssamtal och samarbete. Som alla Jabra-enheter är de konstruerade för att ge ljud av högsta kvalitet, med mikrofonteknik som ger kristallklar kommunikation i dina externa möten och interna avstämningar.

Artiklar

Vi har samlat alla artiklar vi har om Jabra. Läs mer om produkterna och få tips om hur du skapar naturliga videokonferenssamtal.