Gilford

Gilford är en smart nyhet för dig som vill ha mycket för pengarna. I sortimentet hittar du IT-produkter för ditt kontor, som till exempel toner och bläck. Du kan vara säker på att du får en produkt som är noga utvald och testad av oss. Välkommen att utforska sortimentet.

Toner

Gilford erbjuder en fullt kompatibel tonerkassett som fungerar på samma sätt som en märkesprodukt, men till ett betydligt lägre pris. En kompatibel tonerkassett innehåller även som regel mer toner än märkesalternativet. Gilfords tonerkassetterna är tillverkade enligt ISO 9001- och ISO 14001- direktiv och är bra för dagliga utskrifter.

Bläck

Gilford erbjuder en fullt kompatibel bläckpatron som fungerar på samma sätt som en märkespatron - men till ett betydligt lägre pris. En kompatibel bläckpatron innehåller även som regel mer bläck än märkesalternativet. Gilfords bläckpatroner är tillverkade enligt ISO 9001- och ISO 14001- direktiv och är bra för dagliga utskrifter.

Gilford

Gilford är en smart nyhet för dig som vill ha mycket för pengarna. I sortimentet hittar du IT-produkter för ditt kontor, som till exempel toner och bläck. Och du kan vara säker på att du får en produkt som är noga utvald och testad av oss.