Fujitsu

Fujitsu

Fujitsu är ett av världens äldsta it-företag och det grundades redan 1935. Sedan dess så har Fujitsu alltid legat i framkant när det gäller att utveckla nya tekniker vilket gör att Fujitsu än idag är ett av världens ledande it-företag. Läs mer »

Datorer

Fujitsu har ett stort utbud av olika datormodeller för alla tänkbara användningsområden. De har allt från enkla modeller för vardagligt kontorsarbete till riktigt kraftfulla maskiner för mer krävande arbeten.

Servrar

Fujitsu har som sagt väldigt lång erfarenhet av it-marknaden och all den kunskap de samlat på sig under årens lopp kommer väl till användning när det gäller Fujitsus infrastruktur-produkter. Detta märks inte minst i servrarna i Primergy-serien som erbjuder dig hög kvalitet och många funktioner för ett konkurrenskraftigt pris.

Fujitsu

Fujitsu grundades redan 1935 och då som Fuji Telecommunications Equipment Manufacturing. Detta gör Fujitsu till ett av världens äldsta it-företag och med ålder kommer erfarenhet. 

Fujitsu har under alla dessa år levererat massor av smarta prylar och nya teknikinnovationer. Exempelvis så var det Fujitsu som stod för japans första dator, detta i form av FACOM 100 som släpptes redan 1954. Fujitsu har även haft en central roll i utvecklandet av plasmaskärmen och släppte 1992 världens första 21-tums färgplasma.

Fujitsu idag

Idag så producerar Fujitsu mängder av olika it-produkter inom flera olika områden. På klientsidan så kan Fujitsu erbjuda både enkla stationära datorer i Esprimo-serien samt kraftfulla workstations i Celsius-serien.

De har förstås även ett bra utbud av bärbara datorer där Lifebook-serien står i fokus. Till dessa så tillverkar även Fujitsu egna bildskärmar att matcha datorerna med.

Jobbar ditt företag fortfarande med papper så kan Fujitsu hjälpa till även med det då de har ett stort utbud av scanners.

Infrastruktur

Fujitsu har som sagt väldigt lång erfarenhet av it-marknaden och all den kunskap de samlat på sig under årens lopp kommer väl till användning när det gäller Fujitsus infrastruktur-produkter. Detta märks inte minst i servrarna i Primergy-serien som erbjuder dig hög kvalitet och många funktioner för ett konkurrenskraftigt pris. Dessa servrar går även att få i både torn-modeller som passar mindre företag samt rackmonterade Primergy-servrar för dig som har lite högre krav.

Hör av dig till våra experter för mer information om dessa servrar och hur vi kan hjälpa dig att skräddarsy en helhetslösning för ditt företag.