Bläckstråleskrivare

Att byta från en laserskrivare till en skrivare med Epsons bläckstråleteknik kan minska dina utskriftskostnader, öka produktiviteten och minska både energianvänding och avfall. Epsons bläckstråleskrivare är därmed ett mer miljövänligt alternativ.

Se mer skrivare

Projektorer

Epson är världsledande inom projektorer, tack vare smart teknik som 3LCD och lamp- och laserteknik som är upp till tre gånger ljusstarkare än konkurrenternas. Med Epsons produkter får du dessutom enastående driftsäkerhet.

Se mer projektorer

Skanners

Scanners utgör en vital del av alla företag – där de finns blir fysisk information till hanterbart och säkert digitalt innehåll. Epson har utvecklat marknadens mest kompletta scannersortiment i syfte att hjälpa dig möta de skiftande behoven inom olika sektorer – genom att möjliggöra snabb och enkel inläsning av högkvalitativa bilder och dokument.

Se mer skanners

Epson

Historien om Epson startade år 1964 då Seiko-gruppen utsågs till officiell tidtagare vid olympiaden i Tokyo. Detta blev starten för att börja tillverka digitala skrivare med namnet Electronic Printers - EP. År 1968 lanserade Epson världens första digitalskrivare i miniatyr, EP101. Skrivarna som kom att lanseras efter kallades EP:s söner - Epson. Sedan dess har allt gått i en rasande fart.

Idag är Epson en världsledande teknisk aktör som återfinns på Thomson Reuters Topp 100-lista över globala ledare på teknikområdet. Epson anses dessutom vara ett av världens mest innovativa företag och utsågs nyligen till en av världens 100 främsta globala innovatörer. För sjunde året i rad.

I Sverige levererar Epson ett brett sortiment av projektorer, skrivare och scannrar för såväl privatpersoner som större och mindre verksamheter. Stort fokus ligger på minskad miljöpåverkan vilket visar sig i bläckstråle-skrivare med minskad energianvändning och avfall jämfört med laserskrivare.

Epsons värdeord är öppenhet, kundnöjdhet och hållbarhet. Företaget utvecklar hela tiden sin forskning och hittar nya sätt att uppfylla miljöstandarder och vidareutvecklar. Den intensiva forskningen visar sig i innovativ precisionsteknik och nya energibesparande funktioner. Med Epson behöver du inte välja mellan vad som är bra för ditt företag och vad som är bra för planeten.