DJI

DJI levererar högkvalitativa, exklusiva och innovativa flyglösningar för konsumenter, yrkesmän och företag. Med fokus på att omvandla komplex teknik till lättanvända apparater ger DJI kreatörer de verktyg de behöver för att förverkliga sina idéer.

Privatpersoner

Kompakta allt-i-ett-flyglösningar för kreatörer på resande fot. Dessa lösningar hjälper dig att fånga ögonblicket när du känner dig inspirerad. Kraftfull framdrivning och batteritid i kombination med otrolig bildkvalitet gör att du kan tänja på dina egna kreativa gränser.

Professionella

Innovativa och kompakta lösningar för professionell flyg- och markbaserad avancerad filmtillverkning. Dessa lösningar är kompakta, ger enastående upplösning och branschledande kamerastabilisering utformad för dynamiskt filmskapande.

Företag

Mycket mångsidiga drönarlösningar utformade för professionell flygfotografering, industriella tillämpningar och krävande filmtillverkning. Dessa lösningar har mycket hög prestanda i kompakta system som är mycket portabla och oöverträffade när det gäller tillförlitlighet.