dbramante1928

Alla dbramante1928 produkter är designade i Danmark och är både funktionella och snygga. dbramante1928 tillverkar allt från väskor till produkter för mobiltelefoner, bärbara datorer, surfplattor och smarta klockor. Läs mer »

Väskor

Upplev våra väskor tillverkade av äkta full-grain läder, med respekt för våra kärnvärden styrka, hållbarhet, funktionalitet och stil. Eleganta, moderna linjer i klassisk design. Eftersom alla dbramante1928 produkter är tillverkade i äkta full-grain läder så kommer din produkt över tid utveckla en underbar patina som gör den ännu vackrare.

Bärbara datorer

Med perfekt passform och en exklusiv finish skyddar våra sleeves i äkta full-grain läder din bärbara dator. Eftersom alla dbramante1928 produkter är tillverkade i äkta full-grain läder så kommer din produkt över tid utveckla en underbar patina som gör den ännu vackrare.

Mobiltelefoner

Våra mobiltillbehör är snygga, skyddande samt funktionella och tillverkade av bästa full-grain läder. Eftersom alla dbramante1928 produkter är tillverkade i äkta full-grain läder så kommer din produkt över tid utveckla en underbar patina som gör den ännu vackrare.

Surfplattor

Våra tillbehör till surfplattor i äkta full-grain läder är elegant designade och skyddar din surfplatta mot slag och repor samt möjliggör visning i fler vinklar. Eftersom alla dbramante1928 produkter är tillverkade i äkta full-grain läder så kommer din produkt över tid utveckla en underbar patina som gör den ännu vackrare.

Klockor

dbramante1928 klockarmband är den perfekta uppgraderingen av din smarta klocka. Tillverkad av smidigt och följsamt äkta full-grain läder. Varje armband är individuellt tillverkad av skickliga hantverkare. Klassisk design med enastående stil.

MODE.

En elegant designad fashionfamilj tillverkad av de finaste full-grain Saffiano läder och handgjorda i dbramante1928 egna fabriker, varje produkt är tillverkad av en skicklig hantverkare för att kvaliteten skall vara den högsta.

AVENUE

AVENUE-produkterna tillverkas av full-grain läder och slitstark polyester av högsta kvalitet. Alla produkterna är handgjorda i egna fabriker och kombinerar modern form med funktion.

dbramante1928

Alla dbramante1928 produkter är designade i Danmark och är både funktionella och snygga. dbramante1928 tillverkar allt från väskor till produkter för mobiltelefoner, bärbara datorer, surfplattor och smarta klockor.

Varje produkt är handgjord, exklusivt i egna fabriker av skickliga hantverkare som bara använder de finaste materialen så som äkta full-grain läder eller full-grain saffiano läder. Eftersom alla dbramante1928 produkter är tillverkade i äkta full-grain läder så kommer din produkt över tid utveckla en underbar patina som gör den ännu vackrare.