Cirafon

Cirafon är en leverantör av mobil- och PC-tillbehör, såsom skärmskydd, väskor och powerbanks. Läs mer »

Mobilskydd

I en tid när vi har med mobilen överallt är det viktigt att skydda den på bästa möjliga sätt. Oavsett om du vill ha ett enklare mobilskal eller en lyxig plånbok i läder finns det en lösning från Cirafon. En smart nyhet är Cirafons kombinerade mobilskal och plånbok som är lätt att variera då mobilen enkelt går att ta loss från plånboken.

Skärmskydd

Det räcker ofta med ett fall för att mobilens display ska spricka, något som kan bli kostsamt och tidskrävande att reparera. För att skydda din telefon mot skador av olika slag bör du alltid ha ett skärmskydd på plats. Cirafon erbjuder noga utvalda och testade skärmskydd som ger en tålig yta utan att kompromissa med touch-funktionen.

Mobilladdare

Cirafons mobilladdare finns för såväl iPhone som Android och i en rad olika varianter som USB-kabel, vägguttag och billaddare. Laddarna har upp till 2,4 AMP, vilket är dubbelt så mycket effekt som en standardladdare, och levererar alltid den maximala mängden effekt som krävs för att ladda din mobil. Det betyder att du kan ladda din enhet upp till 40 procent snabbare och sparar timmar av laddningstid.

Powerbanks

Ladda batterierna på resande fot med Cirafons powerbanks. I sortimentet hittar du såväl kraftfulla powerbanks för snabb laddning av din mobiltelefon eller surfplatta som mindre powerbanks i slimmat format.

Datorväskor

Upptäck Cirafons exklusiva skinnportföljer och datorväskor med plats för vardagens viktigaste tillbehör.

Datorryggsäckar

Med Cirafons stilrena och noga utvalda ryggsäckar kan du lita på att din dator alltid är i säkert förvar.

Sekretessfilter

Med Cirafons sekretessfilter ger ett utmärkt skydd och gör så att enbart personer som befinner sig direkt framför bildskärmen kan se innehållet. Filtren finns till både bärbara datorer och stationära bildskärmar.

Därför är glas bättre än plast

Väljer du ett skärmskydd som är tillverkat av glas får du helt annan känsla, kombinerat med en oslagbar slagtålighet. Ett skärmglas är dessutom lättare att applicera och du får en hård yta utan luftbubblor, något som är vanligt förekommande under plast. Med ett skärmglas märker du inte att du har något på displayen och behåller samma touch-funktioner som utan.

Dubbla hastigheten

Vill du spara timmar av laddningstid? Väljer du en mobilladdare från Cirafon med en effekt på 2,4 AMP laddar du din mobil på halva tiden jämfört med originalladdaren som följer med vid köpet av mobilen. Alternativt kan du ladda två mobiler med samma hastighet som du laddar en mobil med originalladdaren.

Cirafon

I Cirafons sortiment hittar du ett brett utbud av kvalitetsprodukter inom mobil- och PC-tillbehör, såsom skärmskydd, sekretessfilter, laddare, datorväskor och powerbanks. Och du kan vara säker på att du får en produkt som är noga utvald och testad av oss.