Cirafon

Förlänger livet på din tech-utrustning

Cirafon är utvecklat för att skydda det viktigaste — innehållet. Som en del av våra egna varumärken får vi kontroll över tillverkningen genom att närvara i fabrikerna, så att vi kan säkra att allt går rätt till. Våra långtgående samarbeten med våra leverantörer ger oss dessutom möjlighet att utveckla nya, innovativa produkter som vi kan erbjuda våra kunder — samtidigt som vi minskar vårt klimatavtryck.

Cirafon logo

Du ska också kunna känna dig trygg i att vi tar ett socialt ansvar och att vi tänker på de långsiktiga effekterna av vårt handlande. Vi ställer till exempel höga krav på våra leverantörer och gör regelbundna besök i våra fabriker för att kontrollera så att de efterlevs. Vi vet att vi är en liten spelare i den stora världen, men vi vet också att vi gör den lite bättre – och det är vi stolta över.

Bästsäljare

Produktkategorier

Skal

Skalets främsta uppgift är att skydda innehållet från yttre påverkan. Cirafon erbjuder allt ifrån enklare mobilskal som endast ska skydda mobilen, till skal som gör gott för miljön genom att ha tillverkats med återvunnen plast. En av de senaste innovationerna är kombinerade mobilskal och plånbok som är lätt att variera då mobilen enkelt går att ta loss från plånboken.

Skärmskydd

Det är inte mycket som krävs för att mobilskärmen ska spricka, kanske är det därför vi ser spräckta skärmar dagligen runt omkring oss. En spräckt skärm gör inte bara ett fult intryck, det är även tidskrävande och kostsamt att reparera. Med skärmskydd från Cirafon får du noga utvalda och testade skydd som håller olyckan borta, utan att kompromissa med touch-funktionen.

Laddare

Håll dig uppdaterad och missa ingenting med laddare från Cirafon. Med upp till 30 Watts effekt ger den tre gånger effekten som från en standardladdare. Det gör att du kan ladda din enhet upp till 50 % på endast 30 minuter, så att du får tid till annat. Cirafons laddare finns för både Android och iPhone i en rad olika varianter som passar såväl USB-kabel, vägguttag eller billaddare.

Powerbanks

Få saker är mer störande än ett batteri som plötsligt dör. Med powerbanks från Cirafon får du snabb och kraftfull laddning av din mobiltelefon eller surfplatta, oavsett om du är hemma eller på språng. De finns i flera i olika utföranden och storlekar —så att du aldrig behöver oroa dig för att batteriet ska ta slut.

Datorväskor

Skydda ditt viktigaste arbetsverktyg när du är på språng med en datorväska eller skinnportfölj som rymmer dina viktigaste tillbehör. Cirafon erbjuder exklusiva och moderna väskor som skyddar med stil.

Ryggsäckar

Oavsett om du ska iväg på en viktig affärsresa, vill imponera på en kund, eller bara ska iväg till jobbet kan du lita på en ryggsäck från Cirafon. Utvecklade i olika material, storlekar och utföranden kan du lita på att du alltid håller stilen, samtidigt som din viktigaste utrustning är i säkert förvar.

Sekretessfilter

Skydda dina viktigaste uppgifter när du sitter vid datorn med ett sekretessfilter från Cirafon. Framtagna för att skydda känslig information från nyfikna ögon kan endast personer som befinner sig rakt framför skärmen kan se innehållet. Filtren finns i olika storlekar för både stationära som till bärbara datorer, så att du alltid kan vara säker på att ingen ser din information.

Cirafon en del av Dustins egna varumärken

Vi på Dustin har ett av marknadens bredaste utbud av IT-produkter och tjänster. Dustin har sedan 2016 en rad egna varumärken; Voxicon, Cirafon, Prokord, Gilford, Tranzip och Acutek, som alla motsvarar vårt löfte om att erbjuda bra kvalitet till bra pris.