Canon

Canon är ett av japans största företag och deras historia sträcker sig tillbaka ända till 30-talet. De flesta förknippar troligen Canon med kameror även om de idag har en fot i flera områden.
Läs mer »

Skrivare

Om du är ute efter en skrivare till företaget så rekommenderar vi varmt att du tar en titt i Canons sortiment. Canon har ett brett utbud med skrivare av olika typer så vare sig du behöver en multifunktionsskrivare, laserskrivare eller ren fotoskrivare bör du hitta vad du söker här.

Storformatsskrivare

Ibland behöver man skriva ut saker större än i de standardstorlekar som vanliga skrivare klarar av. Kanske behöver du skriva ut affischer, stora ritningar eller andra dokument som kräver mer yta. I så fall behöver du en storformatsskrivare och här hittar du alla Canons modeller som då kan passa.

Foto och video

Canon är en av världens ledande tillverkare när det kommer till foto och rörlig bild. Vare sig du jobbar som professionell fotograf eller behöver en enkel kamera för att dokumentera saker på jobbet så har Canon något för dig. Här hittar du alla deras kameror samt tillbehör och om du behöver hjälp, tveka då inte att höra av dig till våra experter.

Canon

Canon är ett av japans största företag och deras historia sträcker sig tillbaka ända till 30-talet. De flesta förknippar troligen Canon med kameror även om de idag har en fot i flera områden.

Hela Canons historia är fylld av tekniska bragder och innoverande tekniker, inte minst inom fotovärlden men även inom områden som skrivare och miniräknare. En av de riktigt stora milstolparna Canon stått för på senare år är nog kameran EOS 300D vilket var den första riktiga digitala systemkameran för konsumenter.

Idag är Canon bland världens ledande företag när det kommer till digitalkameror och de flesta har nog hört talas om systemkamerorna i EOS-serien och troligen även de omåttligt populära IXUS-kamerorna samt avancerade kompaktkamerorna i PowerShot-serien. Utöver kameror så är skrivare idag ett av Canons största affärsområden. Canon producerar allt från storformatsskrivare i imagePROGRAF-serien till PIXMA-fotoskrivare och i-SENSYS-laserskrivare. Vilken sorts skrivare du än är ute efter så har troligen Canon en modell som passar dig.

Mycket mer

Det slutar dock inte där, förutom stillbildskameror och skrivare så tillverkar Canon även bland annat högkvalitativa projektorer både för hemmabruk och för professionella sammanhang. De satsar också stort på rörlig bild och tillverkar några av världens bästa videokameror samt konsumentkameror vid namn LEGRIA.

Sist men inte minst så är det även så att Canon tillverkar scanners vid namn CanoScan samt att de fortfarande tillverkar miniräknare.