Sonos

Axis Communications

Axis är ett svenskbaserat teknikföretag som erbjuder intelligenta säkerhetsprodukter som möjliggör för en smartare och säkrare värld. Läs mer »

Innovating for a smarter, safer world

Enkelt övervakningssystem

AXIS Companion är en videoövervakningslösning som passar perfekt för mindre installationer med upp till 16 kameror, till exempel i en butik eller på ett kontor. Hjärtat av lösningen är AXIS Companion mjukvaran som möjliggör för enkel och säker fjärrstyrning av övervakningssystemet direkt från mobilen, surfplattan eller en PC. Den dedicerade AXIS Companion produktlinjen lämpar sig för dig som är ute efter en kostnadseffektiv lösning med samma höga kvalitet som Axis produktutbud är känt för.

Läs mer om AXIS Companion

Mjukvara och lagring

Hantera alla dina säkerhetsfunktioner från samma system. AXIS Camera Station är ett enkelt video management system som gör det möjligt att kontrollera både övervakningskameror och andra funktioner som videoanalys, porttelefon, access control och ljud, från samma plattform. Tillsammans med Axis inspelningsenhet AXIS S20 Appliance Series, får du en komplett lösning från en och samma leverantör.

Övervakningskameror för alla behov

Axis erbjuder marknadens bredaste sortiment av övervakningskameror av hög kvalitet. Oavsett dina behov finns det en Axis kamera som passar just dig – från den robusta utomhuskameran för tufft klimat till den mer diskreta inomhusprodukten. Det finns både enkla och mer avancerade kameramodeller med intelligent teknik. Funktioner som erbjuds är till exempel HDTV, stort dynamiskt omfång, IR, Lightfinder samt videonalysfunktioner som avancerade videoanalys-funktioner, såsom rörelsedetektor, ljud detektering och manipulerings-alarm.

Se alla produkter

Innovation for a safer and smarter world

Kvalitet

Kvalitet är överordnat i hela Axis värdekedjan – från forskning och utveckling till produktion ända till slutlig återvinning.

Totallösningar

Axis breda produktsortiment möjliggör för kompletta totallösningar anpassade för det unika behovet.

Support

Axis erbjuder support och pre-sales-stöd på svenska för att underlätta projektering, installering och slutligen support under hela installationens livslängd.

Axis

Axis är ett svenskbaserat teknikföretag som erbjuder intelligenta säkerhetsprodukter som möjliggör för en smartare och säkrare värld. Som marknadsledare inom ip-video driver Axis branschens utveckling genom att kontinuerligt lansera innovativa ip-produkter som distribueras i ett globalt partnernätverk med över 80 000 partner i 179 länder.

Ständigt nyskapande

Axis uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Axis produktutveckling har gett miljontals människor över hela världen en ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Våra stora investeringar i forskning och utveckling har resulterat i många branschgenombrott, inklusive världens första nätverkskamera, video encoder, HDTV och värmekameran. Men det som verkligen särskiljer oss är allt arbete bakom kulisserna.

Informations- och kunskapsdelning är grundläggande för Axis – eftersom det berikar våra kunskaper. Det är anledningen till att vi arbetar så nära våra partner. Av samma anledning lyssnar vi på dem som faktiskt använder våra produkter, och utformar våra lösningar utifrån deras behov och respons.

Ett namn du kan lita på

Om det är något som Axis är berömt för så är det kvalitet. Kvalitet är överordnat i hela värdekedjan – från forskning och utveckling till produktion ända till slutlig återvinning. Kvalitet är lika viktigt i relationerna med partner och kunder.

Axis kan erbjuda support och pre-sales-stöd på svenska för att underlätta projektering, installering och slutligen support under hela installationens livslängd.

Tack vare allt detta kan Axis kunder vara säkra på att alltid få allra högsta kvalitet i alla skeden – från den senaste tekniken till en engagerad kundservice. Det är så Axis gör skillnad.