APC

APC är känt för sin kvalitet, innovation och branschledande service och support och har troligen fått flest utmärkelser inom sin bransch. APC arbetar hårt för att snabbt kunna leverera innovativa lösningar på verkliga kundproblem. Som branschledande inom integrerad fysisk infrastruktur och programvara erbjuder Schneider Electric via APC tillförlitliga och innovativa lösningar som hjälper till att hålla strömmen på och dataflödet igång.

APClogo

Bästsäljare

Produktkategorier

Smart-UPS

Intelligent och effektivt strömförsörjningsskydd hela vägen från grundnivå till skalbar drifttid. Idealiskt för servrar, försäljningsställen, routrar, switchar, hubbar och andra nätverksenheter.
Smart-UPS används av IT-professionella jorden runt till att skydda utrustning och kritiska data från dyrbara driftstopp genom att erbjuda driftsäker, pålitlig ström och nätverkskvalitet. Torn, rackmontering, rack/tornkonverterbar - det finns en modell för nästan varje applikation och budget.

Back-UPS

En UPS-enhet ger garanterat strömskydd för din anslutna elektronik. När strömmen bryts eller rör sig utanför säkerhetsnivåerna ser UPS-enheten genast till att du får reservbatterikraft och över-spänningsskydd för ansluten utrustning som är känslig för skiftningar i strömförsörjning. APC erbjuder olika UPS-alternativ för datorer, kringutrustning, nätverk, servrar, datacenter och anläggningar.

Rack och specialskåp

Dagens breda utbud av IT-applikationer och -miljöer kräver en mängd olika rackinfrastrukturer med en bred mix av olika utrustning och allt måste kunna hanteras, övervakas och kontrolleras. APC erbjuder ett brett sortiment av rack som är optimerade för de utmaningar som små och medelstora företag ställs inför varje dag. Enkel och snabb installation och konfiguration med många tillbehör som hjälper er att organisera er viktigaste utrustning på ett prydligt och enkelt sätt.

Edge-lösningar

Tillväxten av smarta enheter och IoT-applikationer har gjort tillgången till data till ett hygienkrav, oavsett bransch. Den nya verkligheten innebär både nya möjligheter och en hel del nya risker. Så hur säkerställer du tillgänglighet och säkerhet för din data? Ett logiskt steg i denna utveckling är Edge Computing.

Artiklar

Här har vi samlat alla artiklar från vår kunskapsbank som handlar om APC.