Nätverk.

Uppkopplad mot framtiden

Med hjälp av våra smarta nätverkstjänster är dina användare alltid uppkopplade genom en säker förbindelse, oavsett om de ska kommunicera genom ett lokalt eller trådlöst nätverk.

Våra experter hjälper dig att möta dagens höga krav på en säker, stabil och användarvänlig nätverksmiljö. Vi erbjuder allt från design och implementering av nya nätverkslösningar till uppföljning, drift och support. Med våra smarta nätverkstjänster får du en professionell lösning utformad för just din verksamhet. Du slipper att över huvud taget fundera mer på ditt nätverk.

Väljer du att köpa en tjänst med fast pris per månad ingår hårdvaran och licenserna samt vår kompetens fullt ut.

  • Experthjälp för att designa ett nätverk som passar era behov
  • Alltid uppkopplad med övervakning och support
  • Enkelt att skala upp och ner

Network as a Service

Vår tjänst Network as a Service (NaaS) innebär att vi ansvarar för övervakning, uppdatering och underhåll av ditt lokala nätverk. Vi håller din verksamhet uppkopplad – dygnet runt, året om.

Wifi as a Service

Med Wifi as a Service kan dina användare arbeta trådlöst, snabbt och effektivt. Vi övervakar och uppdaterar ditt nätverk och håller din verksamhet uppkopplad.

Vill du veta mer?

Vi ger gärna råd och hjälper dig hitta rätt tjänst eller lösning för din verksamhet. Fyll i formuläret på nästa sida så kommer någon av våra specialister kontakta dig.

article cover photo

Infrastruktur

Fokus på verksamheten

GDL är ett transport- och logistikföretag under snabb tillväxt. När GDL:s moderbolag beslutade att decentralisera IT till dotterbolagen i Sverige och Danmark rekryterades IT-chefen Carl Terneus. Han hittade sin IT-partner i Saldab, en del av Dustin Group.

28 juni 2018
article cover photo

Infrastruktur

Mot en framtidssäkrad nätverkslösning

BrandFactory är Nordens största aktör inom visuell kommunikation. Med Dustins tjänst Network as a Service ser bolaget fram emot att kunna fokusera helt och hållet på sin kärnverksamhet.

4 juni 2018
article cover photo

Infrastruktur

Så funkar tekniken: 10 intressanta fakta om wifi

Hur får jag bättre uppkoppling? Vad gör en wifi-jägare? Hur surfar vi i framtiden? Här är tio intressanta fakta om tekniken som de flesta av oss använder dagligen.

19 mars 2018