Nätverk.

Uppkopplad mot framtiden

Med hjälp av våra smarta nätverkstjänster är dina användare alltid uppkopplade genom en säker förbindelse, oavsett om de ska kommunicera genom ett lokalt eller trådlöst nätverk.

Våra experter hjälper dig att möta dagens höga krav på en säker, stabil och användarvänlig nätverksmiljö. Vi erbjuder allt från design och implementering av nya nätverkslösningar till uppföljning, drift och support. Med våra smarta nätverkstjänster får du en professionell lösning utformad för just din verksamhet. Du slipper att över huvud taget fundera mer på ditt nätverk.

Väljer du att köpa en tjänst med fast pris per månad ingår hårdvaran och licenserna samt vår kompetens fullt ut.

  • Experthjälp för att designa ett nätverk som passar era behov
  • Alltid uppkopplad med övervakning och support
  • Enkelt att skala upp och ner

Network as a Service

Vår tjänst Network as a Service (NaaS) innebär att vi ansvarar för övervakning, uppdatering och underhåll av ditt lokala nätverk. Vi håller din verksamhet uppkopplad – dygnet runt, året om.

Wifi as a Service

Med Wifi as a Service kan dina användare arbeta trådlöst, snabbt och effektivt. Vi övervakar och uppdaterar ditt nätverk och håller din verksamhet uppkopplad.

Läsvärt i Kunskapsbanken

I vår Kunskapsbank med mängder av artiklar hittar du inspiration från ett urval av de kunder vi haft nöjet att samarbeta med. Kanske någon har exakt den lösning du söker efter?

Gå vidare till Kundlösningar

Vill du veta mer?

Vi ger gärna råd och hjälper dig hitta rätt tjänst eller lösning för din verksamhet. Fyll i formuläret på nästa sida så kommer någon av våra specialister kontakta dig.