Infrastruktur

En säker grund för affärsnytta

Dustins tjänst Network erbjuder hög säkerhet och flexibilitet. Så till den grad att Acando i dag kan fokusera helt på nätets möjligheter att skapa mervärde för sina kunder.

Acandos wifi-lösning är ett bra exempel på fördelarna med en nätverkstjänst från Dustin. Den bygger på Ciscos lösningar och är skalbar för alla typer av företag, från enmanslådan till internationella koncerner med tusentals användare.

– I dag går utvecklingen inom nätverk och säkerhet så fort att företag behöver en heltidsanställd för att hålla sig à jour. Vi vill erbjuda våra kunder ett hållbart alternativ som hjälper dem att, precis som Acando, fokusera på sin kärnverksamhet, säger Michell Contursi, Key Account Manager på Dustin.

Säkerhet allt viktigare när fler enheter är uppkopplade till trådlösa nät

Begreppet ”säkerhet” går som en röd tråd när Michell Contursi berättar om fördelarna med nätverkstjänsten från Dustin.

– Säkerhet är mycket viktigt och blir allt viktigare i dag när fler enheter är uppkopplade till trådlösa nät, säger han.

– Kunder som vill följa läget kan logga in på sin personliga portal och se hur nätverket används, och om behovet av support uppstår är det bara att ringa våra certifierade nätverksspecialister.

Med säkerhet, flexibilitet, trygghet och med hårdvaruuppdateringar som en del av grundavtalet har Dustins nätverkstjänst mycket att erbjuda. Men Michell Contursi menar att utvecklingen för länge sedan har passerat den punkt där tillgång till internet var det viktigaste för företag. Nu finns alla möjligheter att ta tillvara den affärsnytta som nätet erbjuder.

– När företag vänder sig till oss för att diskutera nätverkslösningar vill jag veta vad som är viktigt för dem att få ut av nätet. Hur kan den nya lösningen bli ett värdefullt komplement till deras verksamhet? Till exempel för en hotellkedjas bemötande av sina gäster, eller en dagligvarukedjas möjligheter att nå ut med erbjudanden till sina kunder, avslutar Michell Contursi.

Läs mer om Acandos wifi-lösning

3 tips till företag som ska se över sitt wifi

  1. Välj en lösning som kan växa med er affärsplan.
  2. Jämför leverantörer. Vad ingår i respektive förslag, till exempel hårdvaruuppdateringar, och hur transparent är kostnadsbilden?
  3. Tänk helhet och mervärde – hur kan nätet utveckla företagets affär?