Chatt

Detect & Response
Proaktivt skydd mot cyberattacker, dygnet runt

Ett heltäckande skydd

50 procent av små och medelstora företag har upplevt en cyberattack det senaste åren. I takt med att metoderna blir alltmer avancerade, och vi jobbar från olika platser, är det helt avgörande att ha en säkerhetslösning som skyddar dig mot den mänskliga faktorn. Samtidigt kan det vara dyrt och svårt att hitta rätt kompetens inom IT-säkerhet.

För att lösa detta har vi skapat en säkerhetstjänst som gör att även små och medelstora företag kan få professionellt skydd mot dataintrång. Tillsammans med det globala cybersäkerhetsföretaget TrueSec kan vi erbjuda marknadsledande kompetens som tidigare bara varit tillgängligt för större företag med en egen IT-avdelning. Du får ett heltäckande skydd mot exempelvis phishing, ransomware och andra typer av intrång som ofta sker via slutanvändaren.

Jag vill veta mer

Det här ingår i tjänsten:


  • 24/7 incidentrapportering
  • Utredning av incident
  • Säkerhetsautomatiseringar
  • Säkerhetsrekommendationer
  • Fast pris per anställd och månad

Vad innebär tjänsten?

När vi upptäcker ett avvikande beteende eller attack stoppar vi det direkt. Därefter skickar vi en händelserapport till dig samt gör en utredning av det som skett. Din verksamhet kan fortsätta som vanligt eftersom vi övervakar proaktivt.

Vilka är fördelarna med Detect & Response?

Detect & Response är en managerad tjänst vilket innebär att vi övervakar ditt system dygnet runt. Oavsett om du blir utsatt en eller tusen gånger stoppar vi ett dataintrång innan katastrofen är ett faktum. Det finns inga gränser för hur mycket data vi kan övervaka eller hur många incidenter vi hanterar. Snarare är det så att ju mer data vi har tillgång till desto bättre blir säkerheten.

Du får förutsägbara och skalbara kostnader med ett fast pris per användare och månad. En befogad investering med tanke på hur mycket ett enda intrång kan kosta i tid, pengar och förlust av personuppgifter.

Passar Detect & Response mitt företag?

Tjänsten är utformad för små och medelstora företag som letar efter en smidig och kostnadseffektiv säkerhetslösning, utan att behöva anställa egen kompetens. Detect & Response bygger på Microsoft Defender och passar därför dig som använder vår tjänst Modern Workplace eller som har Microsoft 365. Kanske har du Microsoft Defender utan att veta hur det ska användas? Då är Detect & Response enkelt att lägga till.

Har du ingen av dessa lösningar idag? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta oss på [email protected] eller via telefon 08-553 44 553.

Måndag - fredag
08:00-17:00