Disaster Recovery
Om du behöver vrida tillbaka klockan

Disaster recovery icon

Med Disaster Recovery får du en molnbaserad recovery-lösning anpassad efter din befintliga IT-miljö. Vid en incident kan du snabbt säkra dina data och få upp verksamhetskritiska IT-system på banan igen.

Vi är inte beroende av någon tredjepartleverantör och har därför kontroll på hela vår leveranskedja. Allt körs från vårt eget datacenter i Norge. Vi är dessutom ISO 27001-certifierade för informationssäkerhet. För dig innebär detta bland annat att fullständiga ramar och rutiner för efterlevnad av regelverk (så kallad ”IT Compliance”) är inkluderade i vår tjänst.

Det här ingår i tjänsten:

  • Betala endast för de program du vill skydda (Hyper V / vmware).
  • Perfekt skydd mot kryptovirus.
  • Tillgång till support 24/7.
  • Multicloud stöd.

För dig som:

  • Söker en flexibel lösning där du får välja vilka data som ska säkras.
  • Vill eliminera ekonomiska konsekvenserna av IT-katastrofer och oförutsedd nedtid.
  • Vill ta kontroll över kostnaderna och betala för din faktiska användning.

Har du koll på alla IT-ord?

Disaster Recovery (katastrofåterställning) är ett begrepp som sammanfattar den säkerhetsplan företag har för att skydda data och snabbt få igång verksamhetskritiska IT-system efter en incident. Fler IT-ord hittar du här.

Multicloud är användningen av flera moln- och lagringstjänster. En typisk multicloud-arkitektur är en blandning av publika och privata molnlösningar. Läs mer här.

Kryptovirus (crypto virus) är en slags skadlig kod som skapats av cyberkriminella i syfte att kryptera data och sedan kräva pengar för att ge tillbaka den. För fler IT-ord, klicka här.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta oss på [email protected] eller via telefon 08-553 44 553.

Öppet: måndag - fredag 08:00-17:00