Backup
En säker lösning som ger dig
full kontroll

Lägg ut din backup på oss och få en backup-lösning anpassad efter dina behov. Slipp underhåll och engångsinvesteringar i hård- och mjukvara och betala bara för det du använder.

I vår unika, egenutvecklade molnportal ser du alltid antal klienter, förbrukning och status. Inte minst viktigt har du alltid full kontroll på kostnaden för tjänsten. Du slipper att tänka på backup själv och betalar enbart för det du faktiskt använder.

Vi är ISO 27001-certifierade och följer standardens kvalitetskrav för informationssäkerhet, vilket ger dig garanterat snabb och säker återställning av dina data om något oförutsett skulle inträffa. Vi har även full kontroll på hela vår leveranskedja eftersom allt körs från vårt eget datacenter i Norge.

Det här ingår i tjänsten:

  • Full kontroll över backup och lagring av data.
  • Perfekt skydd mot kryptovirus.
  • Backup av lokal infrastruktur, hybrid och moln.
  • Prisgaranti gentemot motsvarande lösningar.
  • Tillgång till marknadens främsta kompetenser.

För dig som:

  • Vill betala enbart för det du använder.
  • Vill försäkra dig mot konsekvenserna av oförutsedda dataförluster.

Har du koll på alla IT-ord?

Kryptovirus (crypto virus) är en slags skadlig kod som skapats av cyberkriminella i syfte att kryptera data och sedan kräva pengar för att ge tillbaka den. Fler IT-ord hittar du här.

IT-infrastrukturen (it-infrastructure) är grunden i ett IT-system som allt från nätverk till databaser och applikationer bygger vidare på.

Klient (client) är ett vanligt ord för en dator, surfplatta eller mobil som är uppkopplad mot en server vilket tillåter den att köra olika program.

En hybrid molnlösning (hybrid cloud) eller ett hybridmoln är en lösning med både privata och publika moln där du enkelt kan flytta data mellan de olika molnen. Det bästa av två världar tycker många och vi är inte sena att hålla med.

En molnmiljö är en eller flera molnlösningar. Och molnlösningar är i sin tur ett annat ord för molntjänster (cloud services), moln eller på svengelska cloudtjänster. IT-tjänster som tillhandahålls över Internet. Klicka här för fler IT-ord.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta oss på [email protected] eller via telefon 08-553 44 553.

Måndag - fredag
08:00-17:00