Prenumerera på Dustins nyhetsbrev och få tillgång till allt detta:

Personliga kampanjerbjudanden – Få tillgång till exklusiva kampanjer där du får förslag på produkter med riktigt bra priser som vi tror kan intressera dig.

Information om tillbehör, uppdateringar – En service där vi hjälper dig att få ut mer av dina inköp genom att bygga ut, uppgradera, fylla på eller underhålla de produkter du redan köpt av oss.

Information om tekniktrender och produktnyheter – För dig som älskar nya IT-produkter och teknik-trender och som vill hålla dig uppdaterad på det senaste från våra experter och tillverkare.

Utbildande artiklar, white papers, filmer, referenser mm.  – En tjänst för dig som vill fördjupa dig i olika typer av IT-lösningar inom områden som infrastruktur, mjukvara, print, mobilitet och så vidare.

Inbjudningar till event, seminarier och webinarier – Information om våra ofta kostnadsfria och mycket uppskattade event, seminarier och webbinarier.

Du kan när som helst gå in på mina inställningar och ändra dina preferenser eller avsluta prenumerationen. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice.