Såhär fungerar nedladdningsbar mjukvara

Vill du köpa mjukvara men slippa leveranstid, skivor och kartonger? Satsa i så fall på nedladdningsbar programvara. Vi erbjuder nämligen en hel del mjukvara som du kan ladda hem så fort du har genomfört ditt köp.

Vilka produkter är nedladdningsbara?

För att veta om det är en nedladdningsbar programvara du köper så är det bara att titta vid lagerstatusen. Står det ”Tillgänglig för nedladdning” så är det en nedladdningsbar produkt.

Hur går köpet till?

Genomför ditt köp precis som vanligt och följ sedan alla steg i den vanliga köpprocessen. När du gjort detta så får du en orderbekräftelse där det står att betalningen bearbetas. När betalningen väl är genomförd så kommer du att kunna ladda hem din mjukvara.

Hur laddar jag hem min produkt?

  1. Vid genomförd betalning eller godkänd kredit behandlas din order vanligtvis inom 30 minuter.
  2. Nedladdning av din order sker via en extern portal som heter Activate Here. Du kommer få e-post ifrån [email protected] med information om hur du skapar ett konto och laddar ner din order. Har du inte fått något e-post? Kontrollera din skräppost.
  3. När du bekräftat köpet i Activate Here får du tillgång till en aktiveringskod som du använder för att ladda ner din produkt. Det kan ske på två sätt. Antingen får du:
    • En aktiveringskod och länk till nedladdning direkt i portalen, eller
    • En inlösenkod som du sedan använder för att hämta en aktiveringskod direkt hos tillverkaren.

Har du frågor kring hur du laddar ner din produkt? Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.