Unna dig exceptionellt bra ljud, utan kompromisser

Sony products
 Brand Logotype

Omslut dig med exceptionellt bra ljud – för fullt fokus, oavsett arbetsmiljö

Sony 1000X-serien erbjuder trådlösa hörlurar som sätter en helt ny standard för ljudupplevelsen i professionella sammanhang. Oavsett om du föredrar over-ear-hörlurar för totalt fokus eller in-ear-hörlurar för flexibilitet. Dessa hörlurar uppfyller alla dina behov. Omsluts av din favoritmusik när du vill arbeta ostört. Ha fullt fokus på möten med kristallklar ljudkvalitet. Och skifta arbetsmiljö när du vill, utan distraktioner från omgivningen. Att optimera dina arbetsdagar har aldrig varit enklare.

Snowflake

WH1000XM5

Din värld. Inget annat. Nu har den bästa brusreduceringen blivit ännu bättre med Sonys nya WH-1000XM5, de trådlösa over-ear-hörlurarna som levererar överlägset ljud för en fantastisk lyssnarupplevelse.

Från flygplansbuller till människors röster, med sina två processorer som styr åtta mikrofoner och en egenutvecklad Auto NC Optimizer-teknik för optimerad brusreducering, levererar Sonys WH1000XM5 störningsfria lyssnarupplevelser och samtalskvalitet på en helt ny nivå.

WH1000XM5 är prisvinnande trådlösa over-ear-hörlurar som utrustats med avancerad ljudteknik, smarta funktioner och komfortdriven design, så att du kan njuta av en fantastisk ljudupplevelse när som helst, var som helst. Du kan till exempel spela musik och kontrollera volymen utan att öppna telefonen genom att helt enkelt trycka på en knapp på hörlurarna. WH1000XM5 känner även av när du pratar och kan tillfälligt pausa musiken. Det gör hörlurarna enkla att använda för att sömlöst passa in i ditt liv.

Förutom enastående, högupplöst ljud tack vare LDAC, som överför ungefär tre gånger mer data än konventionellt Bluetooth-ljud®, garanterar också dessa hörlurar branschledande samtalskvalitet. Sonys Precise Voice Pickup Technology använder fyra strålformade mikrofoner och en AI-baserad brusreduceringsalgoritm för att isolera din röst exakt.

Batteritiden ligger på upp till 30 timmar och är USB-PD-kompatibla för snabb laddning när du är på språng.

Sony's sensational wireless headphones retain their crown for a second year

 Brand Logotype
Intel Core Badge

WF1000XM5

Sonys nya true wireless-hörlurar WF-1000XM5 samlar arvet från den hyllade och prisbelönade förra generationen för att kunna levererar Sonys bästa brusreducering, ljudkvalitet och batteritid i ett par in-ear någonsin. Då är det inte konstigt att de blir prisvinnande igen.

Med WF-1000XM5 har Sonys ingenjörer förbättrat brusreduceringen med 20 procent mot föregångaren; med hela två chip och tre mikrofoner per öronsnäcka ger det en imponerande tyst och lugn upplevelse genom att minska externt brus över ett brett frekvensspektrum.

När det gäller designen har WF-1000XM5 kapat bort 25 procent i storlek och blivit 20 procent lättare i jämförelse med M4-modellen, och som tillsammans med Innovative Noise Isolation-öronproppar skapar utmärkt och stabil passform för långvarig komfort. Dessutom levererar IPX4-certifieringen öronsnäckor som tål vattenstänk och svett för en aktiv livsstil.

Men trots allt är det ändå ljudmässigt som WF-1000XM5 imponerar som mest. Det nya Dynamic Driver X-elementet är ett membran som låter de ljusa frekvenserna komma fram tydligare samtidigt som basen blir bättre. Detta tillsammans med en AI-förstärkt brusreducering låter dig uppleva både musik och telefonsamtal som du troligtvis aldrig gjort tidigare. Dessutom har WF-1000XM5 nya sensorer och teknik för rumsligt ljud som ger dig ett uppslukande ljud för exempelvis AR-spel.

Batteritiden ligger på upp till 12 timmar med brusreduceringen avslagen och 8 timmar med den påslagen. Dessutom ger etuiet dig ytterligare två dygns batteritid.

Sony’s most accomplished and analytical wireless earbuds yet

 Brand Logotype
Intel Core Badge