Dåligt ljud ger dåliga affärer

Tillsammans med EPOS är vi på väg att eliminera det dyraste ordet i affärer idag. Det ordet är "Vad?". När du läser detta förlorar företag världen över värdefull tid och pengar på grund av dåliga ljudlösningar.

VAD – det dyraste ordet i affärsvärlden

95% av de som arbetar i moderna företag medger att deras koncentration och effektivitet påverkas negativt av bristfälliga ljudupplevelser. Orsakerna till dåligt ljud på en arbetsplats kan variera, men de är oroväckande universella. Den här rapporten ger viktiga ledtrådar till förståelsen av ljudupplevelsen, något som hjälper dig att ligga steget före så att du kan fatta smarta beslut för verksamheten.

Resultatet av dåligt ljud

23%

missnöjda kunder

$

finansiella förluster

18%

förlust av viktigt arbete

picture-of-what

Det är kostsamt med dålig ljudkvalitet

SStörningar i samarbete över ljud och video kostar företag stort vad gäller produktivitet. I själva verket förlorar slutanvändare i genomsnitt 29 minuter per vecka på grund av dålig ljudkvalitet på röstsamtal. Istället för att gå vidare till nästa uppgift tvingas arbetarna att spendera onödig tid på att följa upp samtal de redan har haft. Läs mer i 2020-rapporten.

Läs rapporten

Få ut mer med enastående ljud

På EPOS menar man att enskilda individer och team kan uppnå mer, prestera bättre och öka produktiviteten med enastående ljudkvalitet. De rätta ljudverktygen och teknologierna ger yrkesproffs möjlighet att frigöra hela sin potential.ADAPT
jobba på ditt sätt

ADAPT utgör ett sortiment av mångsidiga ljudlösningar som fungerar på det sätt du vill. Säkerställ glasklara affärssamtal och öka din koncentration med headset som erbjuder Hybrid Adaptive ANC och dessutom optimerar musikupplevelsen under arbetet.IMPACT
när varje ord är viktigt

Säkerställ en enastående kundupplevelse med ett sortiment ljudlösningar som ger optimal komfort, enkel samtalshantering och ett fylligt, naturligt ljud. Tillförlitlig, intelligent teknologi filtrerar bort oönskat brus, förbättrar ljudet och boostar effektiviteten.EXPAND
sömlöst samarbete

EXPAND Line är ett premiumsortiment av samarbetsverktyg för yrkesmänniskor som kräver en smidig samarbetsupplevelse – oavsett plats. Ljudupptagning i toppklass innebär att alla i rummet kan höras klart och tydligt, vilket gör dina möten effektivare och produktivare.

picture-of-what

Låt oss slippa "vad sa du?"

Gör som oss: eliminera "vad sa du?" i verksamheten för gott med premiumutrustning för ljud som anpassar sig till ditt sätt att arbeta.