Samsung Business TV Connection

Iögonfallande budskap från ditt företag

Leverera en fantastisk visuell upplevelse med UHD-skärmar i flera olika storlekar som passar alla utrymmen och budgetar.

Samsung Business TV
- En TV designad för din verksamhet

Business TV kombinerar Samsungs avancerade TV-teknik med expertkunskap inom kommersiell digital skyltning. Resultatet är en fantastisk lösning för effektiv visuell kundkommunikation. Menydisplayer, reklamfilmer, annonser eller rena TV-program - Samsungs Business TV har en flexibilitet och funktionalitet som passar allt från detaljhandel till restauranger och andra verksamheter där man vill få ut mer av sin kund-TV. Skärmen är konstruerad för att vara i drift upp till 16 timmar/dag under veckans alla dagar och har en tre år lång på-plats-garanti. Lättanvänd programvara för att uppdatera innehåll ingår kostnadsfritt.

Snabb installation

Enklare kan det knappast bli. Samsungs Business TV levereras med en steg-för-steg-guide som startas automatiskt när TV:n slås på för första gången. När appen Samsung Business TV har laddats ner ansluts användarens enhet automatiskt till TV:n och kan användas direkt.

Skapa innehåll med ett klick

Appen har fler än 100 förinstallerade mallar, bland annat L-Bar-layouter, säsongsorienterade mallar och kampanjmallar som är enkla att anpassa till verksamheten. Med det lättanvända gränssnittet kan du redigera, granska, färdigställa och ladda upp innehåll – till och med på flera skärmar – med några snabba klick.

Publicera innehåll via mobilen

Kostnadsfria Samsung Business TV finns för iOS och Android gör det smidigt att publicera innehåll på anslutna Business TV via ditt lokala nätverk.

Inbyggd TV-Tuner

Med en inbyggd TV-tuner kombinerar du lätt TV-sändningar med reklam och informationsmaterial. Perfekt i ett väntrum, café eller sportbar.

Hitta en storlek som passar ditt behov

Leverera en fantastisk visuell upplevelse med UHD-skärmar i flera olika storlekar som passar alla utrymmen och budgetar. BEA-serien för inomhusbruk finns i flera storlekar mellan 43-85". BHT-serien för utomhusbruk finns i 55-75".

En TV som klarar höga företagskrav

Samsung Business TV är konstruerad för att användas upp till 16 timmar/dag, 7 dagar i veckan. (En vanlig TV är gjord för 6-8 timmar/dag). OBS, Business TV kan endast monteras i liggande läge.

Fokusera på affärsverksamheten – inte TV:n

Spendera mindre tid på tekniska problem. En på/av-timer gör att TV:n slås på under öppettider och en PIN-kod skyddar skärmens inställningar för att förhindra eventuella avbrott. Det går även att schemalägga olika budskap på olika tider under dagen beroende på vad man vill visa just då.

En TV gjord för uteliv

The Terrace for business (BHT serien) är en året-runt-lösning för underhållning utomhus. Oavsett årstid ger IP55-klassningen full funktion och skydd mot utomhuselement som fukt, damm och värme. Med The Terrace for business behöver du inte bekymra dig om vädret.

Läs mer om Samsung Business TV och appen här

Samsung Business TV-appen, tillgänglig för Android- och iOS-enheter, ger bekvämlighet genom att låta användare hantera sitt eget innehåll på anslutna Business TV-apparater.