Nu revolutionerar vi ditt arbete på riktigt. Samsung Galaxy S24 har en ny generativ AI* som gör allt från att översätta dina telefonsamtal till annat språk**, omvandla din anteckning till korrekt affärslingo – till att redigera bilder och filmer direkt på proffsnivå. AI i Galaxy S24-serien öppnar upp din värld.

"*Viss AI-funktionalitet kräver inloggning på ett Samsung-konto. Galaxy AI-funktioner erbjuds utan kostnad åtminstone till slutet av 2025 på Samsung. **Galaxy enheter som stöds."

Galaxy S24 Ultra

Nu revolutionerar vi ditt arbete på riktigt. Ny generativ AI* i Samsung Galaxy S24 Ultra gör allt från att översätta dina telefonsamtal till annat språk**, omvandla din anteckning till korrekt affärslingo – till att redigera bilder och filmer direkt på proffsnivå. Uppgraderad med ännu mer intuitiv och effektiv S Pen***, ultrastark processor, uthålligt batteri, ljusare skärm och marknadens bästa kamera – har du en grymt effektiv arbertspartner. Dessutom skyddad med Knox – ett av världens främsta säkerhetssystem för mobila enheter.

*Viss AI-funktionalitet kräver inloggning på ett Samsung-konto. Galaxy AI-funktioner erbjuds utan kostnad åtminstone till slutet av 2025 på Samsung Galaxy enheter som stöds. **Live Translate kräver nätverksanslutning och Samsung-kontoinloggning. Live Translate är endast tillgängligt på den förinstallerade Samsung Phone-appen. Vissa språk kan kräva nedladdning av språkpaket. Tjänstens tillgänglighet kan variera beroende på språk. Resultatens korrekthet kan inte garanteras. ***Jämfört med föregående modell.

Din nya proffskamera

Med Samsung Galaxy S24 Ultra har du allt du behöver för att skapa fotografier på proffsnivå. Med en 200 MP-kamera i toppklass, Nightography Zoom2, 5 och AI-funktioner som Photo Assist, kan du säga hej då till dåliga foton och hej till en helt ny nivå av bilder.

*Viss AI-funktionalitet kräver inloggning på ett Samsung-konto. Resultaten kan variera beroende på ljusförhållanden och/eller fotograferingsförhållanden. **Galaxy AI-funktioner erbjuds utan kostnad åtminstone till slutet av 2025 på Samsung Galaxy enheter som stöds. ***Galaxy AI-funktioner erbjuds utan kostnad åtminstone till slutet av 2025 på Samsung Galaxy enheter som stöds. Viss AI-funktionalitet kräver inloggning på ett Samsung-konto.

S Pen

S Pen tar vid där tangentbordet eller dina fingrar inte räcker till. Anteckna mjukt och följsamt på hela skärmen och låt din handstil omvandlas till text som formateras snyggt med hjälp av Galaxy AI. Föredrar du när dina anteckningar får fyllas av teckningar och illustrationer? Inga problem. Med S Pen antecknar du på det sätt som passar dig bäst med ett resultat som alltid är effektivt, produktivt och kreativt.

Galaxy S24 Ultra funktioner och USP:er

 • Ingår i Enterprise Edition som effektiviserar och förenklar företagets mobilhantering
 • Generativ AI* översätter ditt tal live samt optimerar text och bild i realtid
 • Uppgraderade processorn Snapdragon 8 Gen 3 ger styrka för intensiv produktion
 • Ljusare skärm** underlättar jobb i dagsljus
 • Uthålligare batteri** ger kraft för långa arbetsdagar
 • Marknadens bästa kamera med mer AIstöd för att maxa bilder och rörligt
 • Uppgraderad S Pen*** gör jobbet supereffektivt
 • Samsung Knox skyddar enheten inifrån och ut – och gör regelbundna säkerhetsuppdateringar
*Viss AI-funktionalitet kräver inloggning på ett Samsung-konto. Galaxy AI-funktioner erbjuds utan kostnad åtminstone till slutet av 2025 på Samsung Galaxy enheter som stöds. **Jämfört med föregående modell. ***S Pen ingår endast med Samsung Galaxy S24 Ultra.

Galaxy S24 & S24+

Med banbrytande AI-funktioner* kommer Samsung Galaxy S24 att ändra bilden av vad en mobiltelefon kan göra för att underlätta i dina projekt. Nu översätts dina telefonsamtal till annat språk** ,dina anteckningar får affärsmässig ton – och ditt innehåll med bilder och rörligt redigerar du proffsigt direkt i telefonen. Färdigt att dela! Uppgraderad med starkare processor, uthålligt batteri, ljusare skärm och marknadens bästa kamera – har du en fantastiskt effektiv och kreativ arbetstelefon. Dessutom skyddad med Knox – ett av världens främsta säkerhetssystem för mobila enheter.

*Viss AI-funktionalitet kräver inloggning på ett Samsung-konto.Galaxy AI-funktioner erbjuds utan kostnad åtminstone till slutet av 2025 på Samsung Galaxy enheter som stöds. **Live Translate kräver nätverksanslutning och Samsung-kontoinloggning. Live Translate är endast tillgängligt på den förinstallerade Samsung Phone-appen. Vissa språk kan kräva nedladdning av språkpaket. Tjänstens tillgänglighet kan variera beroende på språk. Resultatens korrekthet kan inte garanteras.

Ett enklare sätt att upptäcka

Med Circle to Search with Google* kan du enkelt söka efter något du sett i en video eller bild utan att du behöver använda ord. Cirkla bara objektet med ditt finger så söker Samsung Galaxy S24 och Galaxy S24+ upp det åt dig. Smart smidigt och effektivt.

*Kräver nätverksanslutning och inloggning på ett Google och Samsung-konto. Tillgängligheten för sökfunktioner och appar som stöds kan variera beroende på land, språk och enhet. Resultaten kan variera beroende på visuella matchningar. Användare kan behöva uppdatera Android till den senaste versionen.

Ännu bättre Nightography

Med Samsung Galaxy S24 kan du vara säker på att få till bra bilder – oavsett ljusförhållande. Tack vare vår utvecklade Nightography* -teknologi, vässad mjukvara och mer ljusinsläpp får du mer skärpa och levande färger i dina foton.

*Resultaten kan variera beroende på ljusförhållanden och/eller fotograferingsförhållanden

Galaxy S24 och S24+ funktioner och USP:er

 • Ingår i Enterprise Edition som effektiviserar och förenklar företagets mobilhantering*
 • Generativ AI** översätter ditt tal live samt optimerar text och bild i realtid
 • Uppgraderade processorn Exynos 2400 ger styrka för intensiv produktion
 • Ljusare skärm*** underlättar jobb i dagsljus
 • Uthålligare batteri*** ger kraft för långa arbetsdagar
 • Marknadens bästa kamera med mer AIstöd** för att maxa bilder och rörligt
 • Samsung Knox skyddar enheten inifrån och ut – och gör regelbundna säkerhetsuppdateringar
*Gäller endast Galaxy S24 (128 GB). Galaxy S24+ ingår inte i Enterprise Edition. **Viss AI-funktionalitet kräver inloggning på ett Samsung-konto. Galaxy AI-funktioner erbjuds utan kostnad åtminstone till slutet av 2025 på Samsung Galaxy enheter som stöds. ***Jämfört med föregående modell.