Små och personliga videosamtal om stora idéer eller professionella hörlurar som passar alla enheter och behov. Oavsett vad du behöver kommer Poly att ge dig professionellt ljud och bild.

Poly Studio

Möt Poly Studio, den förstklassiga USB-videobaren byggd för små rum och stora idéer. Den levererar klassens bästa ljudkvalitet och blockerar störande ljud som kan störa mötet. Teamen i båda ändarna av samtalet uppfattar varenda ord. Med inzoomning på den som pratar och automatisk högtalarspårning blir kontakten väldigt personlig. Ni ser alla viktiga detaljer, ända ner till kroppsspråk och ansiktsuttryck. Enkel att hantera? Självklart. Molnbaserade administrationsverktyg gör att IT-avdelningen kan uppdatera programvaran och ändra inställningarna utan att behöva lämna skrivbordet. Poly Studio. Genvägen till bättre samarbete i små mötesrum.

Plantronics 5220 Blackwire USB Stereo

Blackwire 5200-serien passar din hektiska arbetsdag. Den är enkel att använda, och med anslutning via USB, USB-C eller 3,5 mm kan du använda en mängd olika enheter. Med den ergonomiska utformningen är den bekväm att ha på sig hela dagen och under långa möten. Blackwire 5200-serien – ger dig kraften att ansluta och arbeta utan krångel.

Savi 8210 UC och Savi 8220 UC USB-C

Gör dig hörd även i bullriga miljöer med Savi 8200 UC-seriens trådlösa DECT™-headset. Skärma av ljuden i omgivningen och håll alla konversationer säkra, privata och tydliga med nära samtalsbegränsande brusreducering. För att öka produktiviteten får du här frihet att röra dig från din arbetsplats och lång samtalstid. Håll öronen nöjda och glada i timmar med den bärstil du föredrar, eller omväxla med en konvertibel modell. Oavsett var du arbetar hjälper Savi 8200 UC-serien dig att prestera på topp hela dagen.