Därför går Intel och Microsoft så bra ihop

Med andra generationens Intel Xeon Scalable-processorer och den senaste programvaran ger Windows Server 2019 ditt företag en bra grund för framtiden. Nästa generations beräkningshastigheter och ökad lagringskapacitet hjälper företag att uträtta mer, snabbare och ger bättre insyn och prestanda över hela organisationen.

Maximal funktionalitet och stora förbättringar

Samtidigt innebär en uppdatering av maskin- och programvara maximal funktionalitet och stora förbättringar vad gäller prestanda, säkerhet och total ägandekostnad. Den senaste programvaran är designad för optimal prestanda när den körs på modern maskinvara.

2nd Gen Intel Xeon Scalable processor

Jämfört med Windows Server 2008 R2 som körs på en 8 år gammal server, körs Windows Server 2019 på en 2nd Gen Intel Xeon Scalable processor-baserad plattform med 5,6 x så många kärnor, 18 x mer minne, upp till 4 PB lagringsminne, stöd för hyperkonvergerad infrastruktur och upp till 10 x snabbare nätverkskörning med integrerat Intel Ethernet med iWARP RDMA.

  • I jämförelse med 4–5-år gamla servrar, ger Windows Server 2019 med 2nd Gen Intel® Xeon® Scalable-processorer upp till 3,9 x prestandaförbättring.
  • Möjligheten att uppnå liknande prestandanivåer med färre servrar innebär att företag kan sänka sina driftskostnader med upp till 59 procent.
  • Den nya minnesklassen – Intel® Optane™ DC persistent memory – stöder upp till 36 procent fler virtuella maskiner (VM) per node4 samtidigt som maskinvarukostnaden per VM sänks med så mycket som 30 procent.

Omfattande skydd för data och applikationer

Förbättrade säkerhetsfunktioner innebär omfattande skydd för data och applikationer med möjligheten att upptäcka och automatiskt reagera på hot. De nya och förbättrade säkerhetsfunktionerna hjälper dig dessutom att efterleva olika regelverk, inklusive GDPR och HIPAA.

Anslut lokala miljöer till Azure-tjänster

Med centraliserade och förenklade administrationsverktyg ansluter Windows Server 2019 lokala miljöer till Azure-tjänster vilket ger små och medelstora företag möjligheten att lägga ut sina tjänster i molnet och säkerställa affärskontinuiteten med molnbackup-tjänster och katastrofåterställning.

Översikt:

  • Unik plattform för hybriddatacenter: Framtidssäkra verksamheten med hybridkapacitet som fungerar både lokalt och i molnet.
  • Förbättrade säkerhetsfunktioner: Skydda data och applikationer på alla nivåer i företaget med start redan i operativsystemet.
  • Snabbare innovation för applikationer: Modernisera befintliga applikationer och förbered verksamheten för en framtid med molnbaserade lösningar.
  • Oöverträffad människa-maskin-interaktion: Kör snabbt och säkert applikationer och hantera stora arbetsbelastningar till lägre underhållskostnader tack vare ett gränssnitt som hanterar beräknings- och lagringskrav samtidigt som det erbjuder bättre skalbarhet.
  • Moderniserad IT-infrastruktur på Intel-arkitektur: Kör Windows Server 2019 med andra generationens Intel Xeon Scalable- processorer och uppnå förbättrad prestanda och minskad total ägande-kostnad genom samtidig uppdatering av maskinvaruinfrastrukturen och programvaran.