Blixtsnabb hastighet, sofistikerad stil

Uppnå snabb multitasking med den 12:e generationens Intel® Core™-processorer byggda på Intel® Evo™-plattformen, lång batteritid och ditt val av storlek och färg för en elegant och snygg laptopdesign med pekskärm.¹,²

Surface Laptop 5 Surface Pro 9

Surface laptop 5

Är äntligen här med multitaskinghastighet som drivs av 12:e generationens Intel Core i5/i7-processorer byggda på plattformen Intel Evo, med Windows 10/11 och en livfull pekskärm. Smidig och snygg i den storlek du önskar. Och batteritid anpassad för det verkliga livet, för att göra din grej, på ditt sätt, hela dagen. Surface Laptop 5 ger dig den perfekta balansen att göra allt.

Se alla Surface Laptop 5

De viktigaste funktionerna

  • Smidig, tunn, lätt 13,5 tums PixelSense™-pekskärm för ultrabärbar produktivitet eller en större 15 tums för multitasking med delad skärm. Elegant och superlätt bärbar dator som börjar på 1 272 g med ett otroligt bekvämt tangentbord.
  • Blixtsnabb Smart multitasking med en kraftfull 12:e generationens Intel® Core™ i5-i7-processor, byggd på Intel® Evo™-plattformen. Blixtsnabb Thunderbolt™ 4 ansluter en 4K-bildskärm, laddar din bärbara dator och ger snabbare dataöverföring för stora videofiler.
  • Inbyggd säkerhet för arbete och spel Lugn och ro från det ögonblick du loggar in, med Windows Hello och inbyggd säkerhet för Windows 11. Bli produktiv och starta dina kreativa idéer direkt med Microsoft 365 och videoredigering med ClipChamp. Säker OneDrive-molnlagring för dina Microsoft 365-filer.

Slim Pen köpes separat

Surface Pro 9

Flexibilitet du vill ha och den datorprestanda och batteritid du behöver för att ta dig igenom dagen – allt i en ultraportabel enhet. Nu med kraftfulla nya processorer och som tillval höghastighets 5G-anslutning. 

Se alla Surface Pro 9

Mångsidigheten hos en 2-i-1-enhet, med en otrolig pekskärm

  • Lätt vikt som börjar på 879 g. Bär plattan som ersätter din dator.
  • En 13-tums PixelSense-pekskärm från praktiskt taget kant till kant, designad för penna2 och Windows 11. Signera, skissa eller navigera med Surface Slim-penna , säkert förvarad och trådlöst laddad i Surface Pro Signature-tangentbordet.
  • Den mest kraftfulla Pro gör allt Intel Evo 5 12:e generationens processor, ger blixtsnabb prestanda. Perfekt för fullständig datorproduktivitet och lokalt spelande. 2 x USB-C®-portar låter dig enkelt använda eller ladda tillbehör, docka till kraftfulla skärmar eller överföra stora kreativa filer med lätthet. Välj Surface Pro 9 med Intel® för ultrasnabba Thunderbolt™ 4-portar.

Type Cover & Slim Pen köpes separat

Har du koll på att din gamla telefon kan återanvändas?

Med vår återtagstjänst Takeback kan du ge utrustning du inte längre använder en andra chans genom att låta oss återanvända hårdvaran och sälja den vidare. Förutom att du förlänger produkternas livslängd och bidrar till en mer cirkulär ekonomi får du ersättning för produkter du inte längre har nytta av.

Så här fungerar Takeback