Designad för den moderna arbetsplatsen

Nu kan du enkelt dela din whiteboardtavla under videomöten med Logitech Scribe, en AI-driven whiteboardkamera. Kameran känner även igen andra typer av innehåll, som exempelvis post-it-lappar som placerats på whiteboardtavlan. Monteras enkelt på väggen över whiteboardtavlan med den medföljande installationssatsen. Scribe är kompatibel med Microsoft Teams®-rum, Zoom Rooms™ och andra ledande videokonferenstjänster.

Poly Studio P5

Scribe har inbyggd AI och anpassat objektiv och visar whiteboardinnehåll under videomöten med exceptionell tydlighet. Nu har till och med distansdeltagare den bästa platsen vid bordet.

Poly Studio P5

Scribes trådlösa Dela-knapp gör att du snabbt och lätt kan dela whiteboardinnehåll under videomöten. Du kan även starta delning med mötesrummets pekskärmskontroll, som Logitech Tap.

Poly Studio P15

Scribe förbättrar automatiskt färgen och kontrasten av whiteboardpennor, vilket gör det lättare att se text och skisser. Dessutom används bildsegmentering för att känna igen och visa andra typer av innehåll, som post-it-lappar.

Poly Studio P21