Bekvämligheten du förtjänar

Kombinationen Signature MK650 Combo för företag är designad för att vara bekväm hela dagen. Tangentbordets integrerade handledsstöd och välbekanta tangentkopplingar kompletterar musens mjuka tumområde och gummigreppen på sidan. Allt bidrar till att arbetstiden inte känns som bara jobb.

Logitech Business Executive Profile

Viktiga funktioner

  • Bekvämlighet hela dagen
  • Designad för produktivitet
  • Kompatibelt för företagsoperativsystem
  • Säkerhet i företagsklass

Kompatibel och effektiv

Som alla produkter i Signature-serien fungerar den här kombinationen med alla större företagsoperativsystem och företagsprogram – surfplattor, stationära och bärbara datorer – för enkel distribution och färre problem för IT-avdelningen.

Kombinationen MK650 för företag har knappar som är gjorda för genvägar vilket ökar effektiviteten och den är konstruerad för att hålla jämna steg med ett krävande arbetsflöde. Ett spillsäkert tangentbord och batteritid på minst 24 månader gör att du kan jobba på.

En optimal trådlös kombination

En trådlös uppgradering med avancerad teknik, designad för bekvämlighet och funktionalitet, vilket gör den trådlösa kombinationen oumbärlig. Samtidigt får du rad för rad-precision för dokument och supersnabb rullning för långa webbsidor. Växla lägen med en snärt på SmartWheel.