Huawei Matebook X Pro

Med hela 91% screen-to-body ratio ger 3K FullView-skärmen dig en stor bildyta och livfulla detaljer. Bildförhållandet på 3:2 är perfekt för att läsa och skriva. 100% sRGB färgåtergivning ger bilder och videor ett levande intryck.

Produktbild av Matebook X Pro

Tunn, lätt, otroligt bärbar

En laptop för professionellt användande som också är högst portabel. Det eleganta metallchassit med diamantskärning och sandblästrad yta är endast 14,6mm tunt och väger bara 1,33kg, perfekt för att ta med överallt.

Närbild på touchskärmen

Fånga ögonblicket med dina fingrar

Touchskärmen på MateBook X Pro låter dig scrolla, zooma, markera och interagera effektivt och intuitivt. Nu kan du till och med svepa nedåt med tre fingrar över skärmen för att ta en skärmavbild.

Huawei smartphone mot en MateBook

Huawei Share

Genom att enkelt lägga din Huawei Smartphone mot din MateBook förvandlar du dem till en "superenhet", även utan en internetanslutning. Din telefons skärm syns direkt på din laptop och låter dig dra-och-släppa för att överföra filer mellan dem. Jobba på din laptop samtidigt som du skickar meddelanden till vänner och kollegor från din telefon med samma tangentbord och mus. Samarbetet mellan enheterna underlättar både privatliv och arbete.

Intel core i7 processor

En ny nivå av prestanda

Med upp till 10e generationen Intel® Core™ i7 processor, NVIDIA GeForce MX250 dedikerad grafik, 16GB of RAM-minne och upp till 1TB snabb SSD-lagring är HUAWEI MateBook X Pro byggd för att leverera all kraft du behöver. Otroligt effektiv multitasking, snabbare bild- och videoredigering samt mer följsam grafikupplevelse - nu allt-i-ett.

Strömknappen läser av ditt fingeravtryck

Kreativ design skyddar din integritet

Strömknappen läser också av ditt fingeravtryck och låter dig starta datorn och logga in i Windows snabbt och enkelt med ett enda tryck. Webbkameran sitter diskret undangömd i tangentbordet och trycks upp endast när du vill använda den. Ett extra skydd för ditt privatliv.

Inspireras mer nu: