HP DesignJet-skrivare

Tänk stort. Skriv ut enkelt.

Världens minsta storformatsskrivare är utvecklad för att passa både kontoret och budgeten samtidigt som användarvänligheten gör att du kan jobba snabbt och effektivt överallt. Skicka flera filer med ett klick. Slipp långa väntetider med snabba utskrifter på upp till 35 sekunder per A1-utskrift.

Mycket användarvänlig

HP DesignJet T200-, T600- och Studio-serierna är världens enklaste plottrar för stora utskriftsjobb.1 Dessa högkvalitativa storformatsskrivare låter arkitekter, ingenjörer och byggnadsarbetare arbeta både snabbt och effektivt överallt.

Storformatsskrivare som passar både kontoret och budgeten

Distansarbete blir allt vanligare och därför är det viktigt med kompakta och budgetvänliga produkter. HP DesignJet T200-, T600- och Studio-serierna är världens minsta plottrar 2 som är utvecklade med hållbarhet i åtanke.

Anpassat efter hur du jobbar

Arkitekter, ingenjörer och byggnadsarbetare tillbringar mycket tid utanför kontoret och detta kräver verktyg som gör det tryggt och enkelt att arbeta ute på fältet.

HP DesignJet 30 år – priskampanj

I samband med att HP DesignJet fyller 30 år har vi tagit fram en priskampanj på följande produkter:

* HP DesignJet 30 år-kampanjen pågår från 1 oktober till 31 december 2021

1 Skrivarserierna HP DesignJet Studio och HP DesignJet T600 är de enda lösningarna som automatiskt skriver ut små och stora format till en stor utskriftskorg jämfört med konkurrerande alternativ med motsvarande storlek och funktioner från januari 2020.
2 Skrivarna HP DesignJet T200, T600 och Studio är upp till 38 procent mindre än konkurrerande alternativ med jämförbar storlek och funktioner från januari 2020. Världens minsta storformatsskrivare med kompakt formfaktor.