Bärbara datorer för skola,
hem eller arbete.

Funderar du på att köpa en ny arbetsdator?

Upptäck vårt breda sortiment av prisvärda laptops och professionella bärbara datorer för företaget.

laptop

Vi vet att det kan vara svårt att välja vilken laptop som passar dig bäst. Därför har vi tagit fram en laptopguide som vägleder dig i valet.

Läs mer

Bästsäljare

Standard

I denna kategori har vi samlat datorer som passar bra för vardagligt bruk. Det vill säga att de är till för dig som vill ha en enkel dator att exempelvis surfa, skriva och sköta bankärenden med.

Till produkterna

Professional

Här hittar du våra bärbara datorer för dig som kräver högre prestanda. Dessa datorer är framtagna för att vara riktigt stabila och klara av att användas hela dagen, varje dag.

Till produkterna

Workstation

Behöver du en dator med bästa möjliga prestanda så är det här du ska leta. Här har vi samlat våra workstations utmärkta för exempelvis ljud, bild och fotoredigering.

Till produkterna

2-in-1

En 2-i-1-dator är en dator som går att använda både som tablet och som laptop. Dessa är perfekta för dig som vill ha både och men inte släpa på fler prylar än nödvändigt.

Till produkterna

Apple

Är Mac rätt för ditt företag?

Apple är känt för att bygga stabila och stilfulla datorer med väldigt bra byggkvalitet, vilket gjort Mac till favoritverktyget för kreativa yrkesgrupper som art directors, fotografer och grafiker med flera.

Till produkterna