Köpa programvara

Programvarulicenser kan köpas eller hyras. Behöver du fem eller fler licenser kan du ha möjlighet att teckna volymavtal och därmed få bättre priser. Låter det intressant? Kontakta i sådana fall våra fantastiska mjukvaruspecialister på [email protected] som hjälper dig att hitta en bra lösning för ditt företag.

Köpa programvara

Olika former av programvara (licens, nedladdning och box) hittar du under respektive kategori på den här sidan. Vi erbjuder ett brett utbud av programvara från tillverkare som t.ex. Microsoft, Adobe, Autodesk, Oracle, VMware, Veeam, Symantec. Vi har långt fler programvarutillverkare än de som visas här så tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta mer.

Vad är programvara/mjukvara?

Programvara (engelska: software), eller mjukvara som det också kallas, är ett sammanfattande ord för alla de program och andra instruktioner som används i ett IT-system. Exempel på programvara är operativsystemet Windows 10 Pro och kontorsprogram som ingår i de olika Microsoft 365-licenserna. Motsatsen till mjukvara är hårdvara (eller maskinvara som det också kallas) som definieras som de materiella delarna av ett IT-system, exempelvis ett grafikkort i en dator.

Filter

kr
kr
Synology Surveillance Device License Pack

Synology

Surveillance Device License Pack

Artikelnr. 5011314986 Tillv. art. nr. DEVICE LICENSE (X 4)
  3-4 dagar
  2 495 krExkl. moms
  Synology DiskStation Manager MailPlus 1år 20-användarlicens

  Synology

  DiskStation Manager MailPlus 1år 20-användarlicens

  Artikelnr. 5010946955 Tillv. art. nr. MailPlus 20 Licenses
   Beställningsvara
   11 995 krExkl. moms
   Synology DiskStation Manager MailPlus 1år 5-användarlicens

   Synology

   DiskStation Manager MailPlus 1år 5-användarlicens

   Artikelnr. 5010946954 Tillv. art. nr. MailPlus 5 Licenses
    3-4 dagar
    2 995 krExkl. moms