Är du på jakt efter en brandvägg till kontoret? Vi har allt från enkla brandväggar för det lilla kontoret till avancerade lösningar för det stora företaget.

Varför ha en brandvägg?

Internet är en fantastisk uppfinning men tyvärr så finns det alltid folk som vill utnyttja teknik för mindre trevliga syften. För att skydda sig mot mycket av denna otrevliga trafik så bör ditt företag vara utrustat med en brandvägg. På hemdatorn så kanske det räcker med en mjukvaruvariant men så fort du ska skydda flera datorer så bör du införskaffa en hårdvarulösning.

Genomströmningshastighet

En sak att tänka på inför ditt köp av brandvägg är hur bra genomströmningshastighet brandväggen har. Du vill nämligen inte att brandväggen slöar ned din uppkoppling. Är det även så att ditt företag använder sig av VPN så är det förstås viktigt att även genomströmningshastigheten via VPN också är snabb nog för de som jobbar på distans.

Skalbarhet

Det är förstås viktigt att du köper en brandvägg som klarar av att hantera tillräckligt många användare. Glöm heller ej att det kanske är så att ditt företag kommer att expandera i framtiden. Köp därför inte en brandvägg som bara precis klarar av företagets nuvarande storlek, se istället till att systemet har bra skalbarhet.

Funktioner

Självklart har olika företag olika krav på sin brandvägg och därför finns det brandväggar med olika många funktioner. Därför bör du fråga dig exakt vilka funktioner du är ute efter. Kanske behöver du en brandvägg med inbyggd switch, DHCP-server eller med content filter? Kanske ska brandväggen sitta i ett kritiskt system vilket gör att du vill ha redundans. I så fall bör du köpa till en HA-enhet (high availability) för att undvika onödiga driftstopp och nedtid.

Filter

kr
kr
Moxa EDR-810-2GSFP Industriell brandvägg
Artikelnr. 5011225825 Tillv. art. nr. EDR-810-2GSFP
  Beställningsvara
  8 995 krExkl. moms
  Moxa EDR-810-VPN-2GSFP Industriell brandvägg
  Artikelnr. 5011225826 Tillv. art. nr. EDR-810-VPN-2GSFP
   Beställningsvara
   9 995 krExkl. moms
   Moxa RK-4U 19" Rackmount Kit
   Artikelnr. 5011233055 Tillv. art. nr. RK-4U
    Beställningsvara
    1 495 krExkl. moms
    Moxa EDR-G902 Industriell brandvägg
    Artikelnr. 5011225827 Tillv. art. nr. EDR-G902
     Beställningsvara
     12 495 krExkl. moms

     Visar 4 av 4 produkter