Det är viktigt med rätt tangentbord och mus

Ett bra tangentbord och en bra mus hjälper dig att arbeta snabbt och smidigt vid datorn. Vilka produkter som passar dig är naturligtvis baserat på personliga preferenser. Därför erbjuder vi ett brett utbud av olika datormöss och tangentbord. Söker du ett pekdon som är ergonomiskt anpassat? Eller en mus som du smidigt kan ta med på resan? Då hittar du det här.

För kontoret

Vi har alltifrån färdiga paket med tangentbord och mus till hundratals olika modeller för den med mer specifika krav. För kontoret kanske det inte gör så mycket om du har sladd eller inte men om du använder en portreplikator för din bärbara dator kan det vara skönt med trådade produkter som ständigt är inkopplade. Trådade datormöss och tangentbord hittar du här nedan. Om du reser en del med din dator rekommenderar vi en lite mindre trådlös mus när pekplattan på datorn inte räcker till. Här kan du se hela vårt sortiment av trådlösa möss.

Ergonomiska produkter

För den som vill arbeta utan risk för skador så har vi massor av ergonomiska produkter som rollermouse, trackballs samt ergonomiska tangentbord. Vi har förstås även handledsstöd vilket kan vara skönt om man arbetar med en mus hela dagarna.

Om du är intresserad av andra ergonomiska produkter, som till exempel datorhållare och laptopstöd, hittar du det i kategorin Ergonomi.

Presentationsprodukter

Om du ofta håller presentationer och behöver smidig utrustning som underlättar så erbjuder vi även t.ex. handhållna möss och laserpekare.

För kreativt arbete

Jobbar du med grafik, bildbehandling eller andra typer av kreativt skapande på din dator? Då rekommenderar vi en ritplatta där du får full kontroll och ett mer naturligt arbetssätt. Under tillbehör hittar du även ritpennor och bra musmattor.

Har du frågor gällande vårt utbud av skärmar? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.