Fokus är vårt sätt att ge tillbaka.

För dig som kund innebär Fokus möjligheten att ta del av insikter från experter på olika områden. Dokumenthantering, mobila lösningar och mötesrum. Fokus skiftar hela tiden. Välkommen att djupdyka i de artiklar, guider, videos och kundcase vi samlat ihop.

Senaste Fokusartiklarna

article cover photo

Mobilitet

Mobiltillbehören för dig med kontoret på fickan

För dig som reser mycket i tjänsten är det viktigt att kunna ladda alla enheter, såväl telefoner, surfplattor som datorer, på en och samma gång. Med smarta produkter från Dustins egna varumärken är du redo för alla dina kundbesök och möten. Var du än befinner dig.

22 maj 2019
article cover photo

Mobilitet

Är det inte dags att få ordning på företagets mobiler?

Säkerhet är ständigt på tapeten. Frågan är om det någonsin varit så aktuellt som det är just nu. I den här artikeln berör vi mobilsäkerhet och hur du skapar mer tid för jobb med ett helhetsgrepp om företagets mobiltelefoni.

22 maj 2019

Läs också:

article cover photo

Mobilitet

Bättre att betala per månad

En smidig mobil lösning, förbättrad ekonomi och ett steg mot ökad miljöhänsyn är några av vinsterna när Manpower Group Solutions valde att betala sina telefoner per månad.

10 december 2018
article cover photo

Mobilitet

Smart på riktigt

iPhone as a Service är ett enkelt, miljövänligt och kostnadseffektivt sätt att hantera företagets mobiltelefoner. Till en fast månadskostnad ingår en iPhone med full support och service från Apple.

10 december 2018