NORDENS STÖRSTA IT-MÄSSA

17-18 MARS 2016 FLYTTAR DUSTIN EXPO IN I ERICSSON GLOBE

Dags att anmäla dig till Nordens största IT-mässa!

Den 17-18 mars slår vi upp portarna till Ericsson Globe och välkomnar dig till Nordens största mässa inom IT och hemelektronik. Missa inte chansen att testa de senaste produktnyheterna, ställa dina frågor till direkt experterna och lyssna på några av Sveriges mest inspirerande talare. Dessutom bjuder vi på Expostudion där olika experter samtalar kring aktuella ämnen. Självklart har du även möjlighet att ta del av exklusiva mässerbjudanden på plats.  

Med cirka 80 av marknadens ledande tillverkare under ett och samma tak finns det något för alla. Som vanligt är det fri entré. Anmäl dig redan nu för att undvika köer.

För information om hur du hittar till Dustin Expo 2016 klicka här

Vi ses i Ericsson Globe, 17-18 mars 2016!

Öppettider Dustin Expo

Företagsdag: torsdag 17 mars
Klockan: 10:00 – 17:00

Företagsdag: fredag 18 mars
Klockan: 10:00 – 16:00

Konsumentdag: lördag 19 mars
Klockan: 10:00 – 17:00

Fri entré!

Nyheter

ThumbnailThumbnail

Säkerhetsfrågan måste genomsyra hela organisationen.

Hur ska vi skydda vår information, våra användare och företag? Och vad innebär EU:s nya dataskyddsförordning som träder i kraft 2018? Två av Sveriges främsta experter inom IT-säkerhet, Mats Hultgren och Mårten Thomasson från Addlevel, reder ut begreppen.

Läs mer
Thumbnail

Det behövs en ny IT-roll på företagen.

Vi har pratat IT, digital trendspaning och förnyelse med Magnus Lindkvist, framtidsforskaren som inspirerar företag att tänka mer långsiktigt.

Läs mer
Thumbnail

Gör business av ditt hållbarhetsarbete.

Daniel Robertssons miljöintresse tog fart när han fick barn. Han bestämde sig för att dra sitt strå till stacken för att lämna efter sig ett bra miljöarv, både på jobbet och på fritiden. Intresset växte sig starkare med åren och i dag har han lämnat it-branschen och arbetar nu som ansvarig för företagssamarbeten inom hållbarhet hos Världsnaturfonden WWF.

Läs mer

Öppettider Dustin Expo

Företagsdag: torsdag 17 mars
Klockan: 10:00 – 17:00

Företagsdag: fredag 18 mars
Klockan: 10:00 – 16:00

Konsumentdag: lördag 19 mars
Klockan: 10:00 – 17:00

Fri entré!

Bo på hotell i anslutning till Dustin Expo

Dustin Expo har samarbete med nyöppnade Hotel With intill Dustin Concept Store på Sveavägen 44, så att du får ett förmånligt pris. Du kan enkelt ta dig till mässan med kostnadsfri shuttlebuss som går tur och retur under mässans öppettider.

Pris

Torsdag
Enkelrum 1404 kr/natt      Dubbelrum 1558 kr/natt

Fredag och lördag
Enkelrum 1140 kr/natt      Dubbelrum 1294 kr/natt

Boka ditt hotellrum hotelwith.se
Ange kod: DP7104 i rutan ”Promokod”

Priser inkl. frukostbuffé och moms.  
Obs! Begränsat antal rum.

Hotel With

Sveavägen 44
111 34 Stockholm
Sverige

Dustin Expo har även ett samarbete med Quality Hotel Globe så att du kan bo i anslutning till mässan till ett förmånligt pris. Quality Hotel Globe ligger i Globenområdet, alldeles intill Ericsson Globe och Dustin Expo.

Pris

Enkelrum: 1 355 kr/natt
Dubbelrum: 1 555 kr/natt

Boka ditt hotellrum via telefon 08-686 63 05 eller maila info.globe@choice.se
Uppge koden 398072

Quality hotel globe

Arenaslingan 7
121 26 Stockholm
Sverige

Öppettider Dustin Expo

Företagsdag: torsdag 17 mars
Klockan: 10:00 – 17:00

Företagsdag: fredag 18 mars
Klockan: 10:00 – 16:00

Konsumentdag: lördag 19 mars
Klockan: 10:00 – 17:00

Fri entré!

Seminarier

I år har vi ett extra starkt seminarieprogram med stor bredd. Föreläsningarna omfattar såväl framtidstrender och entreprenörskap, som mer teknikinriktade teman. På plats finns bland annat Bonniers digitala chef Frida Boisen, Fredrik Reinfeldt och superhackaren Frans Rosén från Detectify.

Antalet platser är begränsade, så först till kvarn gäller. Alla seminarier är kostnadsfria, men vid avhopp debiteras 300 kronor/seminarium. Din anmälan är alltså bindande men din plats kan överlåtas.

* Vi reserverar oss för eventuella ändringar i seminarieschemat.

Torsdag 17 mars

Laganda och teamkänsla även när det är tufft
Manuel Knight

10:30

Thumbnail

Manuel Knight är en motivationstalare som reser världen runt och hjälper företag och organisationer att skapa högpresterande team, ledare och organisationer.

Föreläsningen handlar om hur vi ska göra för att utveckla en organisationskultur där alla individer känner motivation och får möjlighet att prestera på topp. Manuel Knight växte upp i ett fattigt område i Atlanta, USA, och tog värvning i den amerikanska armén som ett sätt att försöka skapa sig ett bättre liv. Vid de extrema förhållanden som rådde vid kriget i Irak lärde han sig det mesta om laganda och effektivt ledarskap.

Anmäl dig här

Så blir du nummer ett i den digitala världen
Frida Boisen

11:30

Thumbnail

Bonniers digitala chef Frida Boisen ger oss en unik inblick i hur man ska slå igenom i det digitala bruset och bygga framgångsrik affärsutveckling med nya digitala möjligheter.

Som kolumnist och krönikör i Expressen har hon blivit en av landets mest lästa och delade opinionsbildare, och hon är en av Sveriges mäktigaste personer enligt tidningen Fokus. Mellan 2006 och 2011 var Frida Boisen chefredaktör för Plaza Kvinna, ToppHälsa och Allt om Resor och hon har även varit chefredaktör för Expressens västsvenska edition, GT och sociala medier-strateg på Dagens Industri. I vinter kom hon ut med boken ”Digital succé – Så lyckas du med sociala medier”.

Anmäl dig här

Strategisk Cybersäkerhet - Bygg ert skydd idag mot morgondagens hot
Mårten Thomasson & Mats Hultgren, Addlevel

13:30

Thumbnail Thumbnail

Enligt en rapport från Verizon har företag över hela världen förlorat cirka 3,6 miljarder kronor det senaste året på grund av informationsrelaterad brottslighet. Hur ska vi då skydda vår information, våra användare och våra företag?

Addlevels strateger Mats Hultgren och Mårten Thomasson är två av Sveriges främsta experter inom IT-säkerhet. Under sin föreläsning tar de upp hur vi bör förbereda oss både tekniskt och organisatoriskt för att hindra angrepp och göra oss redo för den dagen vi blir drabbade. Dessutom får du lära dig mer om ämnen som Critical Security Controls, ISO 27000, Riskhantering, Outsourcing och Incidenthantering.

Anmäl dig här

IT-sektorn, en nyckelaktör i omställningen till en hållbar framtid?
Elin Bergman & Daniel Robertsson, WWF

14:30

Thumbnail Thumbnail

Globalt lever vi idag som vi hade 1,5 planeter och två stora skäl till detta är överkonsumtion och ett ohållbart nyttjande av jordens resurser. Hur påverkar IT-sektorn planeten och vad kan den göra för att vända denna trend?

Cirkulär ekonomi är ett nytt begrepp men en gammal idé som skulle kunna vara en del av lösningen och som bland annat handlar om nya affärsmodeller och en värld utan avfall. Daniel Robertsson är chef för företagsavdelningen och Elin Bergman för företagssamarbeten på Världsnaturfonden WWF. Hör om hur de ser på IT-sektorns möjligheter att bidra till en mer hållbar utveckling och ta del av Dustin och WWF:s gemensamma planer för att påverka hela IT-branschen i rätt riktning.

Anmäl dig här

Fredag 18 mars

Utmanar vårt sätt att se på framtiden
Magnus Lindkvist

11:30

Thumbnail

Kom och få lyssna på Magnus Lindkvist, framtidsforskaren som inspirerar företag att tänka mer långsiktigt, med fokus på förnyelse.

I dag är vi så upptagna i våra yrkesliv att det sällan finns tid över att tänka längre än till det närmaste kvartalet. Kortsiktiga belöningssystem bidrar till ett kortsiktig tänkande, och plötsligt är man omkörd av konkurrenterna. Med en journalists nyfikenhet, en ekonoms kunskaper och en oförlösts rockstjärnas törst efter att trollbinda ger Magnus Lindkvist oss verktyg att agera nu - innan det är för sent.

Anmäl dig här

Presentation av nyheterna med Windows Server 2016
Micke Nyström, Truesec

13:30

Öppettider Dustin Expo

Företagsdag: torsdag 17 mars
Klockan: 10:00 – 17:00

Företagsdag: fredag 18 mars
Klockan: 10:00 – 16:00

Konsumentdag: lördag 19 mars
Klockan: 10:00 – 17:00

Fri entré!

Bildgalleri

Dustin Expo 2015

Ett smakprov på hur det såg ut på 2015 års mässa.

Thumbnail  Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Öppettider Dustin Expo

Företagsdag: torsdag 17 mars
Klockan: 10:00 – 17:00

Företagsdag: fredag 18 mars
Klockan: 10:00 – 16:00

Konsumentdag: lördag 19 mars
Klockan: 10:00 – 17:00

Fri entré!

Utställare

Utställare på Dustin Expo 2016

Asus
Belkin
Brightstar
Brother Sverige
Buffalo
Canon
Cherry GmbH
Cisco
Communica datadistribution AB
Contour Design Sverige AB
D-Link AB
Dell
Eaton
EET Europarts AB
EIZO Nordic AB
Esselte Sverige AB
Fujitsu Sweden AB
Garmin
HP
HP Enterprise
Intel
Jabra
Kingston
Konftel
Kyocera
Lenovo
LG
Logitech
Matting AB
Microsoft
Mousetrapper
NEC Display Solutions
Netgear
Newell Rubbermaid (Dymo)
Nikon Sverige
Plantronics
SanDisk
Schneider Electric
Seagate
Sennheiser Nordic
Smartsign
Symantec
Synology
Targus
Toshiba Northern Europe
TP-Link
Wacom Europe GmbH
WD, Western Digital
Xerox Sverige AB
ZAGG Inc
ZyXEL

Frågor & Svar

Hitta till Dustin Expo 2016

Mässan äger rum i Ericsson Globe, ingång via entré 2. Utanför finns skyltar som hjälper dig att hitta rätt
Tunnelbana: grön linje nr 19 och nr 29 mot Hagsätra eller Högdalen tar dig hit på några minuter från T-centralen, kliv av vid t-banestation Globen. Du kan också välja linje nr 17 mot Skarpnäck eller nr 18 mot Farsta Strand och gå av vid Gullmarsplan. Därifrån promenerar du på bara några minuter.    
Tvärbana: Stannar vid både station Globen och Gullmarsplan.
Bil: Besöksadressen är Globentorget 2. Vi rekommenderar dock att du i största möjliga mån åker kollektivt hit. Parkering finns i det nybyggda Arenagaraget, under Tele2 Arena (cirka 650 P-platser), och i Globen Shopping (cirka 1500 P-platser). Handikapparkering hittar du på Hovets östra kortsida, mot Nynäsvägen.

Vilka öppettider har mässan?

Mässan är öppen för våra företagskunder torsdag 17 mars, kl. 10:00-17:00 och fredag 18 mars, kl. 10:00-16:00. På lördag 19 mars är alla välkomna mellan kl. 10:00-17:00

Biljetter och registrering?

Mässan är kostnadsfri, men du behöver registrera dig för att komma in. Genom att anmäla dig i förväg får du din entrébiljett via e-post och slipper köa på plats.  Om du har möjlighet, skriv gärna ut din biljett  och ta med, så går proceduren snabbare på plats, annars hjälper vi till och skriver ut din biljett på plats.

Jag ansvarar för en skolklass och vill gärna komma, hur gör jag?

Alla skolklasser hänvisas till konsumentdagen. För att få komma på företagsdagen krävs särskilt tillstånd, vänligen kontakta de@dustin.se om ni vill komma in på företagsdagen.

Anmälan till seminarier?

Om du missade att anmäla dig till något seminarie, finns möjlighet att boka på detta i entrén till mässan.

Garderob och förvaring?

Garderob och effektförvaring (för föremål som inte tillåts tas in i arenan) finns i entré 2. Dustin Expo ansvarar inte för värdesaker.

Jag är rörelsehindrad, hur tar jag mig runt i arenorna?

I Ericsson Globe finns ramper samt hiss mellan läktarplanen. Toaletter finns anpassade för rörelsehindrade. Tyvärr har vi inga rullstolar för utlåning.

Får jag ta med ledarhund på Dustin Expo 2016?

Inga djur får med hänsyn till allergiker tas med in i arenan. Har du ledarhund och vill besöka oss får vi be dig att vid det tillfället i stället ta med dig en mänsklig ledsagare.

Kan jag ta med barnvagnen på evenemanget?

Barnvagnsparkering (för begränsat antal) finns vid sektion A24 (östra långsidan). Fråga våra evenemangsvärdar, så visar de dig rätt. Notera dock att barnvagnsparkeringen är obevakad. Ta därför med gärna med eget barnvagnslås.

Finns det skötrum?

Skötrum finns vid sektion A7. Låna nyckel i Informationsdisken vid entré 2.

Mat & dryck:

Inne på mässan finns två caféytor som erbjuder dryck, matiga mackor, sallader, hembakade sötsaker och espressomaskin.

Rökning?

Rökförbud gäller i Ericsson Globe. Rökrutor finns på anvisade platser utanför arenan.

Jag har glömt/tappat en sak vid mitt besök, vem ska jag kontakta?

Ring Ericsson Globe växel på tel: 08-600 91 00, måndag-fredag mellan kl 10-17.

Vilka föremål kan jag inte ha med mig in i arenan?

Allmänfarliga föremål, samt mat och dryck utifrån.

Fotografering?

Det kommer att finnas fotografer på plats som fotar och filmar under Dustin Expo. Vill man av olika anledningar inte vara med på film/foto måste det talas om för fotografen.

Öppettider Dustin Expo

Företagsdag: torsdag 17 mars
Klockan: 10:00 – 17:00

Företagsdag: fredag 18 mars
Klockan: 10:00 – 16:00

Konsumentdag: lördag 19 mars
Klockan: 10:00 – 17:00

Fri entré!

Mässerbjudanden

Mässerbjudandena för 2016 har ännu inte startat.

Öppettider Dustin Expo

Företagsdag: torsdag 17 mars
Klockan: 10:00 – 17:00

Företagsdag: fredag 18 mars
Klockan: 10:00 – 16:00

Konsumentdag: lördag 19 mars
Klockan: 10:00 – 17:00

Fri entré!