Dustin Expo

Dustin Expo

Företagsdagarna 21–22 mars 2019
Ericsson Globe, Stockholm

Tack för i år!

Nordens största och viktigaste IT-mässa har än en gång gått av stapeln.

Under tre händelserika dagar samlade vi drygt 80 av branschens främsta tillverkare i Ericsson Globe i Stockholm. Presentationer och demonstrationer av produkter och tjänster blandades med inspirerande föreläsningar.

Under företagsdagarna, 21–22 mars, hade man möjlighet att bekanta sig med årets produktnyheter från marknadens ledande tillverkare, vässa sin digitala kompetens och få tips direkt från IT-experterna.

På konsumentdagen, 23 mars, hölls mässan öppen för allmänheten. Fokus låg då istället på hemelektronik, e-sport och framtidens smarta hem. Som besökare hade man chansen att testa en uppsjö av produkter, lära sig mer på spännande seminarier och dra nytta av våra fina mässerbjudanden.

I artiklarna nedan kan du läsa mer om vad som hände på mässan.

article cover photo

Inspiration

7 heta prylar som visades på Dustin Expo 2019

Produktnyheterna var många på årets mässa. Här har vi samlat några av dem som fick mest uppmärksamhet.

1 april 2019
article cover photo

Inspiration

Dustin Expo 2019: Insikter från scenprogrammet

Nya produkter är bara en av anledningarna till att 10 000-tals besökare vallfärdar till Dustin Expo varje år. Någonting som lockar minst lika mycket är möjligheten att träffa branschens samlade expertis och lyssna på intressanta seminarier.

1 april 2019
article cover photo

Hållbarhet

Tre experter – många smarta tips

Under Dustin Expo så satte vi oss ned med flera intressanta personer för att ta del av deras insikter inom olika områden. Här är tre höjdpunkter om hållbarhet, säkerhet och framtidens digitala mötesrum.

1 april 2019
article cover photo

Inspiration

Dustin Expo 2019: De hetaste snackisarna

Dustin Expo har slagit igen portarna för den här gången. För dig som inte kunde vara med den här gången har vi samlat de hetaste snackisarna.

25 mars 2019

Upptäck och inspireras inför Dustin Expo

Videor

Artiklar

article cover photo

Strategi & ledarskap

Digitaliseringsstrategi: 5 tips för att lyckas

Oavsett om du vill utveckla applikationer för att skapa högre engagemang med kunder eller modernisera IT-infrastrukturen för högre flexibilitet, finns det vissa saker du bör ha i åtanke för att lyckas med din digitaliseringsstrategi.

28 januari 2019
article cover photo

Hållbarhet

Så blir din IT-miljö mer hållbar – experternas bästa råd

Inköpare av IT har ett ansvar för att skapa hållbara IT-miljöer som varken belastar jordens resurser mer än nödvändigt eller bryter mot mänskliga rättigheter. Miljö- och hållbarhetsmärkningar gör det enklare att göra hållbara val.

26 januari 2019