Yealink

Yealink är ett globalt företag som är har en vision att bli ledande leverantör av UC -terminallösningar. Yealink har en högkvalitativ portfölj för Microsoft Teams som inkluderar framtidssäkra, Teams-drivna telefoner, headset och videokonferenser med inbyggd Teams-upplevelse.

Bästsäljare

Produktkategorier

För hemmakontoret

Alla Yealinks webbkameror har plug-and-play och är kompatibla med nästan alla videokonferensmjukvaror på marknaden. Yealink UVC20 är en 5 megapixel konferenskamera i miniformat som passar perfekt på din dator eller skärm. Yealink UVC30 är en högpresterande USB-kamera för dig som kräver bättre bild och ljud och för dig som vill se och höra dina kollegor tydligt i alla aspekter.

Små och mellanstora mötesrum

Kompakta allt-i-ett lösningar för videokonferensen med inbyggd Teams-klient. Kristallklar bild, 20 megapixels kamera och funktioner som följer personer som pratar både genom bild och ljudupptagning, allt tack vare inbyggd AI. Ansluts genom USB eller nätverk, det finns också möjlighet för managering på distans.

Konferens och bordstelefoner

Konferens och bordstelefoner med touchskärm där många modeller är optimerade för Microsoft Teams. Yealink MP56 passar perfekt vid ditt skrivbord eller i en reception. För de större konferensrummen finns YealinkCP960.

Kompletta lösningar

Kompletta videokonferenspaket som är speciellt utvecklade för Microsoft Teams. Passar både mellanstora och stora mötesrum och låter dig ansluta till dina möten med en knapptryckning. Mini-PC, kamera, högtalare, trådlös delning och touchskärm – allt redo för att ge dig den bästa mötesupplevelsen.