Western Digital

Western Digital grundades i södra Kalifornien 1970 och är en branschledande lagringsspecialist. De har en gedigen historia men är idag mest kända för att erbjuda ett brett produktsortiment inom datalagring. Som ledande inom datainfrastruktur driver företaget den innovation som behövs för att hjälpa kunder att bevara, använda och omvandla en ständigt ökande mångfald av data. Western Digitals branschledande tekniker och lösningar består av varumärkena Western Digital®, G-Technology ™, SanDisk® och WD®.

När ditt företag kräver högsta prestanda

Western Digital Gold Enterprise är optimerad för de mest krävande jobben. Diskarna är idealiska för servrar, videoövervakning och andra tunga skriv-intensiva applikationer. WD Gold levererar upp till 128 MB cache och 7200RPM, vilket gör att diskarna både skriver och läser i imponerande hastigheter. De är utrustade med avancerad teknik som skyddar din data samtidigt som de prestera på topp även i vibrerande och krävande miljöer.

Optimal för NAS-system som har upp till 16 enheter.

Perfekt till din NAS

Western Digital Red är optimal för NAS-system. Perfekt för små och mellanstora företag som har höga krav. Byggd för 24/7 drift där de arbetar tillsammans för att leverera hastighet, spegling och erbjuder massiv lagringskapacitet. Hårddiskarna är designade och tillverkade för att arbeta tyst utan överhettning och med låga vibrationer. Se till att få ut det mesta av ditt NAS-system med rätt hårddiskar, WD Red är skapade för uppgiften.

Optimal för NAS-system som har 1 till 8 enheter