Toshiba

Toshiba är en världsledande innovatör inom banbrytande högteknologi, en diversifierad tillverkare och marknadsförare av avancerade elektroniska och elektriska produkter som sträcker sig från informations- och kommunikationssystem, digitala konsumentprodukter, elektroniska apparater och komponenter till kraftsystem, industriella och sociala infrastruktursystem och hushållsapparater. Toshiba Electronics Europe GmbH, Storage Products Division i Düsseldorf i Tyskland marknadsför hårddiskar och vänder sig till konsumenter och återförsäljare i Europa. I över 50 år har Toshiba utvecklat och tillverkat lagringslösningar som används av de flesta större märkena inom IT och hemelektronik.

Hårddiskar

Utformad för NAS

Toshibas interna 3,5-tumshårddisk N300 ger oöverträffad tillförlitlighet för NAS och andra lagringssystem med höga prestanda. Den är optimerad för att uppfylla alla krav på tillförlitlighet, hållbarhet, prestanda och skalbarhet för lagring med hög kapacitet, dygnet runt, sju dagar i veckan, för personligt bruk, hemmakontor och små företag. N300 finns i flera kapaciteter.

Höga prestanda och hög läshastighet blir möjlig när flera användare försöker komma åt stora mängder data samtidigt tack vare en tilltagen databufferten. Det gör hårddisken lämplig för små företag och personer i kreativa yrken som söker lösningar för att hantera stora datavolymer med multi-RAID NAS-miljöer.

Används tll:

 • 1 till 8-facks NAS
 • Stationära RAID-enheter och servrar
 • Multimedieserverlagring

Idealisk för grafiska designer och kreatörer

Toshibas 3,5-tums interna hårddisk P300 levererar hög prestanda för professionella användare. Tack vare en dual-stage actuator kan du räkna med snabb och smidig dataanvändning. Dessutom skyddas dina data och medier med ramp loading-teknik och en stötsensor. P300 är idealisk för grafiska designer och kreatörer som behöver kraftfulla prestanda. Den finns tillgänglig med lagringskapacitet på upp till 3 TB, med snabba läs- och skrivhastigheter och säker design. P300 har en intern stötsensor som säkerställer att inga data går förlorade. Och ramp loading-tekniken innebär att diskens skjutreglage inte kommer i kontakt med enheten när hårddisken eller den stationära datorn transporteras. Detta minskar risken för slitage och dataförlust.

Används till:

 • Kraftfulla stationära arbetsstationer
 • Allt-i-ett-datorer
 • Hårddiskkabinett
 • Speldatorer

För pålitlig 24/7 övervakning

Toshibas S300 Pro Surveillance 3,5-tums hårddisk är konstruerad och testad för pålitlig 24/7 övervakning, byggd för hastighet, kapacitet och längre lagring. Fånga och analysera varje bildruta från upp till 64 videokameror i hög upplösning med S300. Utrymmet är viktigt när man kontinuerligt vill få med en hel historia av videon för bevis över en tidsperiod. Med upp till 10 TB får du kapacitet att spela in och spela upp händelserna i realtid i hög upplösning.

Används till:

 • Övervakning Digital Video Recorders (SDDR)
 • Videoövervakare för övervakningsnätverk (sNVR)
 • Hybrid sDVR (analog och IP)
 • RAID-lagringsarrayer för övervakning

När du behöver portabel lagring

Canvio Basics fokuserar på klassisk design. Det slimmade, kompakta höljet och den släta ovansidan skapar en verkligt portabel hårddisk – lätt att bära med sig och förvara i fickan eller väskan. Enkel användning med plug-and-play. Klar för användning med Microsoft Windows, utan något program som behöver installeras. Dra och släpp filer intuitivt till och från din dator eller laptop. Oavsett om det är vid ditt skrivbord eller när du är på språng ser den alltid snygg ut med sin tidlösa design och matta finish.